A jó tetőcserép csak„fél siker”

2014.09.19. 16:05 Módosítva: 2014.09.19. 17:53
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Az elkészült tető műszaki színvonala miatt aggódnak a leginkább a tetőfelújítást tervezők– mutatta ki egy felmérés. Sajnos jogosan. De hogyan lesz a jó tetőcserépből hosszútávon tartós tető?

Hosszú távon tartós és szép tetőhöz nem elegendő kiváló tetőcserepet választani. A jó minőségű termék ugyan már fél siker, de abból csak hozzáértő szakember kezei között lesz jó minőségű végeredmény, akinek azonban értenie kell a mai modern építőanyagokhoz is.

Az elmúlt időszak szabályozási módosításai egyébként éppen a kivitelező felelősségi körébe utalták a munka elvégzéséhez szükséges anyagok minőségéért való jótállást, így ez különösen igaz.

Gyártói jótállás a kivitelezésért

Az éppen aktuális változások tükrében a kivitelező felelős tehát azért, hogy a munkája során a minőségi végeredményt kínáló műszaki illetve termékmegoldásokat alkalmazza. A megrendelők pedig jogosan leggyakrabban nem az építőipari termékek, hanem a kivitelezés minősége miatt aggódnak.

Erre kínál a Creaton JÓTETŐ Programja megoldást, ahol az építőanyag-gyártó vállal jótállást az általa ajánlott kivitelezők munkájáért. A programban a kerámia tetőcserepeket kínáló gyártó azon tetőfedőket ajánlja, akiknek a munkájátaz elmúlt években megismerte, akikkel Együttműködési megállapodással rendelkezik, és akik körét a cég folyamatosan aktuálisan tartja.

Új kerámia tető egy hét alatt akár több emberöltőnyi időre

A tetőfelújítást tervezők számára készült 10 perces kisfilmből megtudhatjuk miért érdemes a tetőt a Creaton Balance tetőcserepét választani, hogyan zajlott a döntés, az előkészítés, valamint a kivitelezés. Lépésről lépésre figyelemmel kísérhetjük a felújítás mozzanatait, és azokat a „fogásokat", amellyel a tető egyszerre lesz szép, műszakilag tökéletes és hosszú távon tartós lesz.

Hogy néz ki a tetőjótállás?

A Creatona JÓTETŐ Program feltételeiben meghatározott módon dokumentált tetőkre vállalja a jótállást. A cég a tetőfedőkkel együttműködve Etikai kódexet is kidolgozott, amelyet az érintett tetőfedőknek be kell tartaniuk. A gyártó cég az ajánlott tetőfedők tudását folyamatos képzésekkel aktívan tartja, munkájuk minőségét pedig rendszeresenellenőrzi.

De ami talán a legfontosabb: a Creaton kerámia tetőcserepek írásban vállalt 50 év garanciája mellett 5 év jótállást is vállal az általa meghatározott keretek és dokumentáció szerint készülő JÓTETŐKRE. A csatlakozott tetőfedők már országszerte mindenhol elérhetőek, így a Creaton jótállás az egész ország területén hozzáférhető. A Programban való részvételhez az építtetőknek a www.creaton.hu weboldalon kell regisztrálniuk és máris több, tetőfedő közül választhatnak és kérhetnek ajánlatot. A JÓTETŐ Program előnye, hogy míg a tetőfedő munkáját könnyíti, mind a megrendelő, mind pedig a megrendelőt kiszolgáló kereskedő számára egyszerű, kevés adminisztrációval járó, rugalmas rendszer.

Keresse az Önhöz közel munkát vállaló tetőfedőket!

A JÓTETŐ Programmal kapcsolatos bővebb információ:

www.akcio.creaton.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.