Időkapu nyílik Budapest közepén

2014.11.18. 18:03 Módosítva: 2014.11.19. 10:59
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Vadonatúj szabadulós játék várja a kalandra vágyókat. A kihívás nem mindennapi: szoros csapatmunkában kell megfejteni a rejtélyekkel és csúcskészülékekkel teli LG ház titkait. Az óra ketyeg, a tét pedig a Föld megmentése!

Az elmúlt években Magyarországon hatalmas népszerűségre tettek szert a szabadulós játékok, amelyekben baráti társaságok, csapatok logikai talányok megfejtésével, rejtett üzenetek dekódolásával teljesíthetnek izgalmas küldetéseket, legyen szó akár kincsvadászatról, akár bűntény felderítéséről vagy labirintusból való kijutásról.

Az LG Electronics különleges logikai kalandjátéka, a november 20-tól közel egy hónapon keresztül elérhető Időkapu egy teljesen új, eddig nem tapasztalt élményt nyújt majd a játékosoknak, hiszen a legkorszerűbb kütyük segítségével kell boldogulni a házban, amelyek eleve kifinomult és intelligens felhasználói élményt adnak.

A Westend bevásárlóközpont mellett felépített, sci-fi tematikájú szabadulószobába olyan 4 fős csoportok jelentkezhetnek, akik már teljesítették az online küldetést. Akik ugyanis az online játékból sikeresen kiszabadulnak, regisztrálhatják magukat a folytatásért az élő játékba, amelyet egyébként már számos magyar híresség sikeresen kipróbált. A szabadulószoba november 20. és december 14. között minden nap várja a játékosokat a Westend City Center Promenádon. Az online és élő élményeken túl a játékosok versenybe szállhatnak az értékes LG nyereményekért is. A játék a szórakozáson túl nemes célt is szolgál: az SOS Krízis Alapítvány lakói a házban is használt készülékekből álló adományban részesülnek a játék végével.

További hírek, online játék és nyereményjáték:

http://lg.hu/idokapu

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.