Minden, ami építőipar: CONSTRUMA

2014.11.19. 09:23
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A CONSTRUMA kiállítás továbbra is őrzi népszerűségét, mint a legnagyobb hazai építőipari seregszemle, és a régió vezető szakvására. Jövőre április 15-19. között várja a kiállítókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba.

Auditált adatok szerint 2014-ben 44.124 látogató tekintette meg a CONSTRUMA csokor (Construma, Reneo, OTTHONDesign, Construma Kert) 14 országból érkezett 513 kiállítójának kínálatát, nettó 17.776 négyzetméteren.Az építőipar, a megújuló energiák, a településfejlesztés, a lakberendezés és a kerttervezés, kertépítés területeinek együttes bemutatkozása a látogatók oldaláról is elégedettséget váltott ki.

A két évvel ezelőtt elindított új koncepció úgy tűnik beváltotta a reményeket. A kiállítási csokor a területek közötti szinergikus hatásokra épít: a kapcsolódó témakörök (épületgépészet, épületenergetika, otthonteremtés) együttes megrendezése mind a kiállítók, mind a látogatók számára előnyös. Az egyes témakörök kiállítói olyan látogatókat is elérhetnek, akiket korábban nem tudtak, a látogatók számára pedig egy komplex rendezvény, ahogy egyszerre több terület kínálatát is áttekinthetik.

Jövőre – páratlan év lévén – ismét csatlakozik a CONSTRUMA csokorhoz a HUNGAROTHERM kiállítás, mely az épületgépészet legnagyobb hazai seregszemléje. A lakberendezés és design kiállítása, az OTTHONDesign, a RENEO megújuló energia szakkiállítás, valamint a CONSTRUMA Kert kerttervezési, kertépítési és dísznövény szakkiállítás teszik teljessé a hazai legnagyobb építőipari-otthonteremtési kiállítási csokrot.

A CONSTRUMA kiállításon belül jövőre ismét reflektorfénybe kerül az épületvillamosság, világítástechnika, épületautomatizálás témakörét magába foglaló ELECTROLIGHT. A betétkiállítás számára egy külön szigetet alakítanak ki az A pavilonban – a nyílászárók, szigetelés, tetőfedés és épületgépészet közötti területen.

A konferenciák terén szeretnék is megújulás várható: számban kevesebb, de témában, minőségben sokkal tartalmasabb, „ütősebb” konferenciákat terveznek. A jövőbemutató előadások fókuszában a tervek szerint a településenergetika, a megújuló energiák, a facility management, épületüzemeltetés, minőségi lakásépítés állnak majd.

A 2014-es kiállítók nagyon pozitív visszajelzései és az előzetes kiállítói igények azt jelzik, hogy a CONSTRUMA iránt ismét egyre nagyobb a gyártói érdeklődés, ami előreláthatólag a látogatói szám emelkedését is jelenti majd 2015-ben. A kiállítani szándékozó cégek még december közepéig jelentkezhetnek.

Bővebb információ: www.construma.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.