A Locavore-ban MINDEN EGY HELYEN

2014.12.10. 15:16 Módosítva: 2014.12.12. 09:16
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Ha valami különlegesre vágyunk, új környezetbe mennénk vagy egyszerűen csak egy jót ennénk, sokszor tanácstalanok vagyunk, merre is induljunk. Budapesten egyre másra nyílnak az új gasztronómiai helyszínek, kiszolgálva az igények folyamatosan növekvő széles skáláját. Fontos szempont a lokáció, az árfekvés és a szolgáltatások színvonala is. Idő hiányában sokszor a már ismert és jól bevált megoldások mellett tesszük le voksunkat.

De a főváros mindig tud újat mutatni. A történelmi Budapest szivében, a Citadella és a Várnegyed szomszédságában, gyönyörű kilátással és pazar ízekkel egy rendkívüli hely várja Önt.

A budai Locavore étterem a Tabán egyik gyöngyszeme, egy olyan találkozási pont, ahol az étkezés kulináris élmény is egyben és a tradicionális magyar konyha ízeit modern tálalásban kóstolhatja meg.

A Locavore azonban nem csak a naphegyi étterem hangzatos neve, de egy amerikai eredetű fogalom, filozófia, melyet az étterem csapatának minden tagjának hitvallása is. Egészen pontosan egy régi-új szemlélet és törekvés, hogy minél több helyi gazda által előállított alapanyagot használjunk a konyhában.

Stábunk küldetése, hogy minden vendégünk pozitív emlékekkel távozzon a Locavore-ból és ne legyen kérdés a választás, ha újra finom ízekre vágynak, legyen szó akár egy ebédről vagy édes pillanatokról és egy jó kávéról. Gasztro pillanatok is várnak vendégeinkre, hiszen különleges programjainkkal, legyen az egy borvacsora vagy akár egy interaktív színházi est, a jövő évben is izgalmas percekkel várjuk Önöket! Mindemellett a Locavore-ban az ízek intenzívek, az alapanyagok frissek és fogások kombinációt modern köntösben élvezheti!

Tradicionális konyha újragondolva!

Locavore avagy az éttermi kínálatban és konyhában hazai termékek és termelők előnyben!

info@locavore.hu, www.locavore.hu, 1016, Budapest, Naphegy u 67., (06 1) 799 04 01

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.