Minden hazai cég pályázhat az InnoMax Díjra

2015.02.23. 14:45 Módosítva: 2015.02.23. 14:56
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Sok újdonságot tartogat a 2015-ös InnoMax Díj: az idei évben az Invitel ügyfelei mellett bármely magyar vállalat megmérettetheti magát az InnoMax Business pályázaton, melyre projektötletekkel lehet nevezni. Az Invitel értékeli meglévő ügyfelei hűségét, számukra megalapította az InnoMax Hűség Díjat, amelyen a vállalatok és intézmények megvalósult projektekkel indulhatnak, cégmérettől függetlenül.

Az InnoMax megújuló üzleti kategóriáiban az 5-19 fős, a 20-69 fős és a 70 fő feletti hazai gazdasági társaságok projektötleteit várják, amelyek Invitel szolgáltatásokat nyerhetnek, méretüktől függően 500 ezer, 1 millió illetve 2 millió forint értékben. A tavalyi évhez hasonlóan értékes médiamegjelenésekkel is gazdagodnak a nyertesek. A díjak sorsáról idén is rangos szakmai zsűri dönt: az Invitel 2015. március 31-ig várja a pályázatokat.

Változatos iparágak, sokrétű megoldások

Az Invitel 2009-ben azzal a céllal hozta létre az InnoMax pályázatot, hogy felhívja a figyelmet az innovatív kezdeményezésekre, és változatos infokommunikációs szolgáltatásokkal, valamint szakmai tanácsokkal támogassa azokat. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy az élelmiszeripartól kezdve a robottechnológiáig a legkülönfélébb iparágak érdeklődését kelti fel a pályázat. 2014-ben például nagyvállalati kategóriában a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) érdemelte ki a legjobbaknak járó díjat fejlesztésével.

Szintén példa nélküli a hazai piacon a középvállalati kategória első helyezettje, a DLM Solutions Kft. által kifejlesztett innovatív testbeszéd-elemző alkalmazás. A kisvállalatok pályaművei közül pedig az E.N.S. Zrt. startup hírlevél küldő megoldása emelkedett ki, mely akár több millió e-mailből álló kampányok célba juttatását is lehetővé teszi.

A fejlődés a kulcs

Az Invitel InnoMax Díja ebben az évben ünnepli hatodik születésnapját. A társaság éppen az elmúlt néhány év alatt nagyszabású hálózatfejlesztési programot hajtott végre, melynek eredményeképp ma már az egész országban elérhetőek az Invitel infokommunikációs szolgáltatásai. „Elérkezettnek láttuk az időt, hogy minden hazai vállalat számára megnyissuk a lehetőséget az InnoMax Business kategóriáiban való versengésre, hiszen a vállalati üzletágban ma már gyakorlatilag nincs olyan pontja az országnak, amit ne érne el az Invitel valamilyen technológiával. Bárhol is működik tehát az országban a majdani győztes vállalkozás, a nyereményként kínált értékes infokommunikációs szolgáltatásunk elérhető lesz számára.” - mondta el Mártha Imre az Invitel operatív főigazgatója.

A jelentkezéssel kapcsolatos információk és részletek már elérhetők a vállalat InnoMax-ról szóló weboldalán.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.