Gasztro Moments a Locavore-ban

2015.03.04. 13:20 Módosítva: 2015.03.09. 09:47
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Gasztro Moments újra a Locavore Étteremben... Vendégünk ifj. Szepsy István és a Szt. Tamás pincészet

Ha szereti a ritkaságokat... ha találkozna az alkotókkal... ha különleges helyen vacsorázna... és ha mindezt egyszerre szeretné... Március 26-án a Locavore étteremben a helye...

Egyre nagyobb az igény és a kínálat is borvacsorák terén, és sokszor a széles kínálatban könnyedén elveszünk. Legyen szó már ismert és kedvelt ízekről vagy borászatokról, a vendégek inkább a ritkaságokat keresik és ha mindezt egy különleges környezet is megkoronázza, ott a pont az i-n és a döntés már meg is történt.

Ha Ön újdonság kereső, vagy éppen a Tabán szerelmese, a Locavore étteremben március 26-án 19:00 órától a Szent Tamás pincészet közreműködésével mindezt ki is próbálhatja.

A budai Locavore étterem a Tabán egyik gyöngyszeme, egy olyan találkozási pont, ahol az étkezés kulináris élmény is egyben és a tradicionális magyar konyha ízeit modern tálalásban kóstolhatja meg.

A Locavore azonban nem csak a naphegyi étterem hangzatos neve, de egy amerikai eredetű fogalom, filozófia, mely az étterem csapatának minden tagjának hitvallása is. Egészen pontosan egy régi-új szemlélet és törekvés, hogy minél több helyi gazda által előállított alapanyagot használjunk a konyhában.

Éppen ezért esett választásunk egy olyan borászatra, akik a családi tradíciókat követve igazi ritkaságokat alkottak.

Stábunk küldetése, hogy minden vendégünk pozitív emlékekkel távozzon a Locavore-ból és ne legyen kérdés a választás, ha különlegességekre vágynak. Mindemellett a Locavore-ban az ízek intenzívek, az alapanyagok frissek, a borválaszték egyedülálló és a fogások kombinációit modern köntösben élvezheti!

Tehát ha finom borok, akkor Locavore, Szent Tamás pincészet és március 26., 19:00 óra.

Tradicionális konyha újragondolva!

Locavore avagy az éttermi kínálatban és konyhában hazai termékek és termelők előnyben!

info@locavore.hu, www.locavore.hu , 1016, Budapest, Naphegy u 67., (06 1) 799 04 01

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.