Feltöltődés – kettő az egyben!

2015.03.19. 16:41 Módosítva: 2015.03.20. 13:47
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Ha áprilisban az elsők közt Oxygen Wellness Újpest bérletet vásárol, az ár tartalmaz egy 2 fős, félpanziós, hévízi wellness-hétvégét is! Ideális ajánlat, ha minőségi kikapcsolódás vágyik!

Feltöltődés az Oxygen Wellnessben és a hévízi Hotel Európa fit****superior szállodában! Legyen benne az első tizenötben és az Oxygen bérlet mellett lepje meg párját egy 3 nap/2 éjszaka, félpanziós wellness hétvégével!*

Oxygen Wellness Újpest

A több száz négyzetméteres edzőtermek érintőképernyős TV-vel, internettel ellátott, I-Pod kompatibilis cardio- és erősítő gépekkel, kinesis fallal szinte minden mozgásformát lehetővé tesznek. Személyi edző és egyéni edzésterv, Oxygen edzőkulcs segíti a formába lendülést, Indoor Cycling terem és csoportos aerobic órák várják a mozgás szerelmeseit.

A kikapcsolódást a wellness részleg garantálja medencével, pezsgőfürdővel, aromaterápiás gőzkabinokkal, tepidáriummal, fény- és hangterápiás szaunával, sókabinnal, infra- és finn szaunákkal, merülő medencével, felöntésekkel, valamint exkluzív szauna estekkel.

A szépülésre biztosítanak lehetőséget a különleges masszázsok, peelingek és testkezelések, a szépségszalon kezelései, és az Oxygen Medical Magánorvosi Központ esztétikai szolgáltatásai.

Mindemellett szolárium, éttermi- és büfé kiszolgálás, játszóház és mélygarázs várja a vendégeket.

Hotel Európa fit****superior

Az „Év szállodája 2014” díjat is elnyert hévízi Hotel Európa fit****superior ideális választás egész évben!

Szülessen újjá Ön is a teljesen megújult szállodában gyógyító és szépítő kezelések, valamint a világújdonságnak számító lézeres eljárások által!

Lazítson kedvére az újjávarázsolt fürdő- és szaunavilágban, ahol 6 medence és állandó szaunaszeánszok várják, míg a gyermekekkel képzett animátor foglalkozik!

A gasztronómiai kínálatban az egészséges, modern fogásokon át a magyaros, a nemzetközi, valamint a legfinomabb házi sütemények is megtalálhatók.

A családoknak egyedülálló gyermekkedvezményeket (10 éves korig a szállás félpanzióval grátisz), kétlégterű családi szobát és ingyenes szabadidős programok!

Ajánlatunk időtartama: 2015. április 1.-30.

* Ajánlatunk kizárólag az Oxygen Újpest Központban elérhető az első 15 bérletvásárló számára, akik legalább bruttó 180.000.-Ft értékben vásárolnak és akik 2014.04.01. óta nem rendelkeznek érvényes éves Oxygen bérlettel.

További információ: www.oxygenwellness.hu

Érdeklődés: salesujpest@oxygenwellness.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.