Szuperhősképző – Digitális Mesterkurzus 3.0

2015.03.20. 18:34
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
MAKSZ-IAB Digitális Mesterkurzus azoknak, akik az online média, marketing és kutatás bennfenteseitől akarják elsajátítani a szakma okosságait!

Ismerd meg a digitális kommunikáció legújabb trendjeit, amelyek alkalmazásával valódi versenyelőnyhöz juthatsz a munkaerőpiacon!

Inspirálódj, láss a jövőbe és építs értékes szakmai kapcsolatokat!

Harmadszor indul újra az online marketing legújabb és leghatékonyabb trendjeinek gyakorlati felhasználását oktató Digitális Mesterkurzus az iparágat összefogó két legnagyobb szakmai szervezet, az IAB Hungary és a MAKSZ szervezésében.

Az online, interaktív megoldások ismerete és mindennapi használata a digitális technológia rohamos fejlődésének következtében mára már szerves részévé vált a marketing tevékenységnek is, a vállalkozások körében pedig évről évre nő az igény az online marketinghez értő szakemberek iránt, akiknek teljes szemléletmódját hatják át az új trendek.

A MAKSZ és az IAB kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy a képzés során a hallgatók a médiapiac és kommunikációs iparág olyan szakembereitől sajátíthassák el az online kommunikáció alapjait, akik mindennapjaikat töltik ebben a szegmensben, tehát elméleti ismeretek mellett naprakész gyakorlati tudással rendelkeznek. Az áprilisban induló négynapos kurzus fő célja, hogy a legújabb és leghatékonyabb trendek megismertetése mellett megtanítsa a résztvevőknek e terület eszköztárának hatékony felhasználási lehetőségeit is.

Gyere és tanulj te is a médiapiac és a digitális reklámipar legelismertebb szakembereitől, és sajátítsd el a szakma minden fortélyát!

Növeld munkád hatékonyságát az online technológiák célzott felhasználásával!

Rendszerezd már meglévő online tudásod és hagyd, hogy igazi profik rakjanak rendet a fejedben!

A képzés időpontja: 2015. április 10-től április 30-ig, négy egymást követő héten.

Helyszín: Kinnarps House Budapest, XIII. kerület

Tematika, jelentkezés: www.digitalismesterkurzus.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.