Kényeztetés hétköznap is a Rudasban

2015.03.27. 11:54
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A Rudas Fürdő wellness részlege rendkívül népszerű hétvégi program. Miért ne keresnénk fel akár hétköznap is? A fürdő arra is lehetőséget ad, hogy egy ebéddel vagy vacsorával egészítsük ki a pihenést.

A wellness részleg exkluzív külsővel méltán öregbíti majd a Rudas fürdő hírnevét. Ezt az új részt 3 szintes kialakítással álmodták meg a tervezők. A földszinten 4 medence található, míg az emeleten dunai panorámás éttermet rendeztek be terasszal, amely kínálatát török különlegességek tarkítják. A pihenőtérrel és az egyedi kialakítású bárral minden igényt kielégítő lazulás biztosított a vendégeknek.

A Gellért-hegy lábánál található fürdő legkülönlegesebb része a tetőteraszon kialakított panorámamedence, ahonnan csodálatos panoráma terül szemünk elé a Szabadság-hídtól a Parlamentig, miközben a meleg vízben ücsörögve kipihenhetjük a hétköznapok fáradalmait.

Akinek mindez nem lenne elég, a pihenést megkoronázhatja egy háromfogásos ebéddel vagy vacsorával. A választható menüsorokat Kovács Lázár ajánlásával és Blaskó Zoltán séf szakértésével készítik el. Kell ennél több? Ismerjük a mondást, az embernek arra van ideje, ami fontos számára. Az egészségünk biztosan ezek közé tartozik, tehát irány a Rudas!

További információ: www.rudasfurdo.hu, www.rudasrestaurant.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.