Delfin pályázat a fenntarthatóságért

2015.04.23. 09:27 Módosítva: 2015.04.23. 12:58
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Május 15-ig várják a fenntartható fejlődés iránt elkötelezett hazai vállalatok jelentkezését a DELFIN Díjért kiírt ez évi pályázaton.

A 2008-ban alapított DELFIN Díjat a fenntarthatóság terén kiemelkedő szerepet vállaló magyar cégeknek adományozza a Magyar Telekom. A díj odaítélésével a Magyar Telekom a fenntartható fejlődés gondolatának népszerűsítését szeretné elősegíteni és elismerni. A díjra bármely Magyarországon működő vállalkozás pályázhat 2015-ben már megvalósult és a fenntartható működés szempontjából példaértékű projektekkel, programokkal,fejlesztésekkel. A következő négy kategóriában lehet pályázni: megvalósult fenntarthatósági innovációk, esélyegyenlőség támogatása, klímavédelemmel kapcsolatos fejlesztések és fenntarthatósági tudatformálás, képzés.

A pályázatokat elektronikus formában lehet benyújtani május 15-éig, és a díjakat június 12-én adják át a Telekom XVI. Fenntarthatósági Kerekasztal-beszélgetésén.

A nyertesek meghívást kapnak a Telekom ez szeptemberi Fenntarthatósági Napjára is, ahol bemutathatják megoldásaikat és eredményeiket a fenntartható működésben, emellett a Fenntarthatósági Média Klub tagjai médiamegjelenést is biztosítanak a díjazott megoldások bemutatására.

A pályázatokat elbíráló szakmai zsűri tagjai: Bodó Péter független szakértő (Tudatos Vásárlók Egyesülete), D. Tóth András szerkesztő-riporter (RTL Klub, Fenntarthatósági Média Klub),

Dr. Pataki György egyetemi docens (Corvinus Egyetem), Simon Ernő újságíró, és Szomolányi Katalin, a Telekom fenntarthatósági központvezetője.

A részletes pályázati követelmények elérhetők a Telekom vállalati honlapján:

http://www.telekom.hu/rolunk/fenntarthatosag/palyazatok/delfin_dij_2015

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.