Žagar, Sena és Kama a Parkban

2015.04.30. 17:58
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A Žagar együttes, Sena és Kama mára teljesen összefonódtak az igényes, modern muzsikával, hiszen közismert nevekké váltak a hazai zenei palettán. Május 14-én a Budapest Park színpadán adnak koncertet a bulizni vágyó nagyérdeműnek.

Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén, a Budapest Parkban lép fel Sena, az underground díva, aki az Irie Maffia frontemberi pozíciója mellett szóló énekesi karrierjével is a csúcsra tör. Legújabb albuma a Lot Of Trees címet viseli, melyen megszokott hangzás mellett, bensőségesebb soul, r'n'b stílusú dalok is szerepelnek. Ugyanezen az estén a közismert Žagar is felrobbantja a színpadot alternatív – elektronikus - pszichedelikus zenéjével. Zságer Balázs formációja hat év után most tavasszal adott ki új lemezt. A Light Leaks mind koncepcióját, mind hangzásvilágát tekintve eddigi legkomplexebb anyaguk; amelyben most a wave rockos, space dubos, raggae-s, illetve funkos stíluselemek erősödnek fel.

Az est különlegességeként a Zagar meghívott vendége Kama lesz, és felcsendül legfrissebb közös daluk, a Sleepwalking, melyet Az éjszakám a nappalod című filmhez készítettek.

A friss filmbetétdal élőben először május 14-én a Budapest Parkban hangzik el.

https://www.facebook.com/events/350314188506989/

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.