Tavaszi borünnep, nemcsak ínyenceknek a Locavore-ban

2015.05.15. 09:49 Módosítva: 2015.05.18. 14:37
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Ízfokozók és bor pillanatok Degusztációs menüvel. Keresi a ritka pillanatokat? Borkedvelő is egyben? A Locavore Étteremben ismét egy újabb kulináris gasztro élmény vár Önökre!

Tagadhatatlanul kijelenthetjük, a május a szerelem mellett az ízek hónapja is. Miért is mondom mindezt? Na várjunk csak... Ha visszatekintünk az elmúlt hetekre, a hazai gasztrorajongók tömege igazán örülhetett, hiszen számos fesztiválon és rendezvényen lehetett találkozni az új ízekkel.

Egyre nagyobb az igény és a kínálat is boros rendezvények iránt is, és sokszor a széles kínálatban könnyedén elveszünk. Legyen szó már ismert és kedvelt ízekről vagy borászatokról, a vendégek inkább a ritkaságokat keresik és ha mindezt egy különleges környezet is megkoronázza, ott a pont az i-n és a döntés már meg is történt.

Mediterrán feeling és gasztro kalandok?... Mi is jut erről eszünkbe?

Szemünk előtt megelevenedik a képeslapok látványa, a szívet melengető feeling - az aranyló napfény, a szőlőtőkék gyümölcstől roskadozó végtelen sorai, a csúcsos jegyenyefák között kanyargó hosszú fasor, ami a birtokhoz vezet. Ahhoz a birtokhoz, ahol autentikus Locavore eszközökkel a toszkán szőlők érnek, és válnak igazi borcsemegévé... ahol a szőlőszemből csodás ízű, isteni nedű válik, ami keresetté teszi ezeket a borfajtákat az egész világon..

És igy kerül a budapesti fine dining éttermünk, a Locavore borkínálatába a kivételes sortiment.

Hogy mikor? Május 22-én, 19:00 órától, nyáresti hangulatban, Budapest lenyűgöző panorámájával körítve miénk lehet az ízélmény, a toszkán borízlelő, a borkostoló, a borválogató gourmet gasztroest szokatlan ízpárosításokkal.

Ha tehát tavasz, akkor Locavore Étterem a Tabán tetején... És hogy mitől akar majd újra és újra visszatérni? Talán a Locavore szerviz, a finom fogások, a pazar tálalás, a csodás levegő, a terasz kínálta kényelmes és elegáns környezet... Na meg az utánozhatatlan Locavore érzés...

Az estről bővebb infót itt találnak:

https://www.facebook.com/events/1823127734579707/

Asztalfoglalás:

Locavore étterem

1016, Budapest, Naphegy u. 67., (061) 799 0401, info@locavore.hu, www.locavore.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.