Indul a Nagy-Szín-Pad!

2015.05.20. 10:26 Módosítva: 2015.05.21. 10:16
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Csütörtökön indul a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató verseny az Akváriumban, ahol a közönség dönti el, ki lépjen fel többek között Robbie Williams előtt.

Május 21-től 3 napon át, naponta 3 ismert és népszerű zenekar lép fel az Akvárium Klubban, a Petőfi Rádió és a VOLT Produkció közös tehetségmutató versenyén. Közűlük, kizárólag a közönség szavazatai alapján hárman jutnak tovább a május 30-I döntőre.

Az Akvárium Klubban zajló elődöntőkre a belépő ára mindössze 1000 Ft!

Május 21.: Honeybeast, Ocho Macho, Babel

vendég: a Mary Popkids és a Halott Pénz

Május 22.: Headbengs, Kelemen Kabátban, Middlemist Red

Vendég: Deniz

Május 23.: Margaret Island, The Biebers, Soerii & Poolek

Vendég: Odett

Mákus 30.: döntő

Vendég: Wellhello

A tét igazán nagy!

A győztes színpadra léphet a Szigeten, Robbie Williams előtt, a VOLT Fesztiválon Ákos, John Newman és Fatboy Slim előtt, a STRAND - Nagyon Zene Fesztivál nagyszínpadán, Magyarországot képviseli majd 2016-ban a hollandiai Eurosonic Fesztiválon és vendégként léphet fel az MR2 Szimfonik Live-on. Mindhárom döntős 1-1 videóklipet is nyer és mind a kilenc résztvevő koncertmeghívást kap a MOL Nagyon Balaton eseményeire és a legnagyobb hazai fesztiválokra.

Szavazni az adás kezdetétől négy órán át lehet, vagyis május 21-22-23-án este 8-tól éjfélig, SMS-ben és Facebookon, a www.nagyszínpad.com oldalon keresztül. A szavazók is nyerhetnek: VIP-belépőket a Szigetre, a VOLTra és a STRANDra.

Már javában zajlik az Instagram szavazás, amelynél a rajongóknak nincs más dolguk, mint az “#nsz” kódot és egy további hashtag kíséretében a zenekar kódját posztolni egy fotóval. A győztes banda 1 évre nyer egy turnébuszt, a szavazók pedig VIP-fesztiváljegyeket... Részletek a www.nagyszinpad.com oldalon.

Túl azon, hogy az Akvárium Klubban mindössze 1000 Ft-os belépővel lehet élvezni a koncerteket, a műsor annyi platformon lehet követni, mint még egyetlen hazai produkciót sem korábban! A fordulókat közvetíti a Petőfi TV, a petofilive.hu, élő stream lesz látható az Akvárium, a Sziget, a VOLT, és a Strand oldalain és még számos csatornán.

A Nagy-Szín-Pad! vizuális világáért a legjobb hazai aftermovie-kat is gyártó csapat, a Blind Media felel, a TV-közvetítést pedig egy igazán profi csapat vállalta fel.

Rátonyi Kriszta, Jakab Márk és Sípos Dávid Günther mellett Fluor Tomi vezeti majd a Nagy-Szín-Pad! fordulóit. Kriszta és Fluor tavaly is ebben a szerepben volt jelen. Kriszta akkori társa, Puskás Peti most a versenyzők között szerepel, Fluor pedig tavaly óta szinte egyedülálló sikert futott be a Wellhello-val, így az elfoglalt popsztár egészen különleges módon az aktuális koncertállomásairól, élőben jelentkezik majd be.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.