A fejlődni akarók szövetsége

2015.05.28. 10:14 Módosítva: 2015.05.28. 11:23
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Magyarország második legnagyobb HR-szolgáltató vállalkozása, a Prohuman 2015-ben a lengyel székhelyű Work Service csoport teljes jogú tagjává vált, és ezzel részese lett Európa egyik legdinamikusabban növekvő üzleti szolgáltató vállalkozásának.

A Work Service csoport Európa 12 országában, 100 irodában szolgálja ki 3000 ügyfelét. Átlagosan 1 500 000 pályázóval tart kapcsolatot, és naponta 50 000 munkavállalónak biztosít munkalehetőséget. A HR-szolgáltatások teljes spektruma mellett olyan területeken nyújt egyedi szolgáltatásokat, mint az informatikai biztonság, a komplex minőségellenőrzés, valamint speciális egészségügyi és pénzügyi szolgáltatási területek. A csoport anyacége a varsói tőzsdén magasan jegyzett vállalkozás, amelynek átlátható – és a befektetők oldaláról nagyra értékelt – működéséhez jelentősen hozzájárul a Magyarországon kivételes növekedést és jól szervezett működést felmutató Prohuman.

A Prohuman az elmúlt öt évben meghatszorozta magyarországi tevékenységét, és ezzel a hazai piac második legnagyobb HR-szolgáltatójává fejlődött. 13 irodával és további 4 képviselettel ma már lefedi az egész ország területét, és mindenhol helyben nyújt segítséget a munkavállalóknak. Jelen van az összes létező iparágban és szolgáltatási területen, a munkavállalás minden formájában. A cég fejlődésének legfrissebb fejleménye a nemzetközi piacra lépés.

A Prohuman ügyfeleinek kiszolgálása szempontjából kulcsfontosságú, hogy a cég immár több országra kiterjedő megoldásokat képes nyújtani. A Work Service csoportban most folyó integráció olyan ismereteket és módszereket honosít meg a Prohumanban, melyek erre is alkalmassá teszik. A csoport cégeinek együttműködése jó hatással van a Prohuman hazai működésére és szolgáltatásaira is, amiből magyarországi ügyfelei is profitálnak. Emellett a cégnek új lehetőségei nyíltak a hazai munkavállalók külföldi elhelyezkedésének megszervezésében is, a Prohuman International szolgáltatásain keresztül. De munkatársai nemcsak emiatt bővíthetik tapasztalataikat a külföldi piacokon, hanem azért is, mert a cég részt vesz a Work Service csoport tevékenységének kiterjesztésében a délszláv országok piacain. A Prohuman hazai feladatai mellett fontos szerepet kapott ebben, a csoport növekedését szolgáló piaci építkezési folyamatban. Összességében a cég friss szövetsége a Work Service csoporttal mindkét fél számára hatalmas potenciált képvisel a jövőbeli fejlődésük szempontjából.

http://www.prohuman.hu/

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.