A mobilnet értékes munkaeszköz

2015.06.17. 11:32 Módosítva: 2015.06.30. 17:00
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Vannak szakmák, ahol pénzben nem kifejezhető értéket jelent egy tervezhető mobilszolgáltatás. A limitálatlan beszéd-, sms, a netezésre használható adatmennyiség érték - például az ügyvédeknek is.

Sokkal hatékonyabbak tudnak lenni a folyamatos hozzáférésnek köszönhetően, így több munkát, jobban tudnak elvégezni, miközben még spórolnak is. A végeredmény pedig kisebb költség, nagyobb bevétel.

dr. Rácz Zoltán ügyvéd, ha akarja, sosincs irodán kívül, mindig az ügyfelei rendelkezésére áll. Mindenhol mindig magánál tartja a legtöbb munkájához tartozó fájlt, ügyfeleinek adatait, de még a komplett magyar és uniós jogtárat is, természetesen több nyelven. A legtöbb fontos dokumentumot a felhőből, azaz egy folyamatosan rendelkezésére álló és megbízható internetes szolgáltatáson keresztül hívja elő, ha szüksége van rá. Ahhoz, hogy minden anyagot bármikor bárhol elérjen, másra nincs is szüksége, mint az okostelefonjára vagy a táblagépére, és egy olyan díjcsomagra, mint például a Telekom Üzleti Mobilnet, amely a Next Business mobil díjcsomagokban vagy akár önálló SIM-kártyán biztosítja a mobilinternetezés lehetőségét.

- „A korlátlan beszélgetés, korlátlan sms, és a díjcsomagban foglalt, skálázható adatmennyiség a belépő. De nem elég, ha én vagyok korlátlanul elérhető, nekem is folyamatosan el kell érnem az ügyeimmel kapcsolatos dokumentumokat. Ezért az irodai gépek helyett a felhőben kezeljük ezeket. Az ehhez szükséges biztonságos felhő szolgáltatás része az előfizetésnek. Az Üzleti Mobilnet csomagomhoz most OneDrive szolgáltatást is kapok a Telekomtól, 1 TB méretű tárhellyel, ami az én kis vállalkozásom szemében, gyakorlatilag végtelen tárhelyet jelent. Ha akarom 217 DVD lemeznek megfelelő adatmennyiségű anyagot tölthetek fel ide, így a telefonom kapacitása is gyakorlatilag korlátlanná válik” – sorolja az ügyvéd a OneDrive előnyeit.

- Ha a felhőben tárolom a jogszabályokat, vagy más dokumentumokat, egy tárgyalás alatt is elő tudom őket hívni, így pillanatok alatt pontosan tudom idézni a törvényeket, akár angolul is – mondja Rácz Zoltán.

Amíg az ügyvéd tárgyal, vagy úton van, a dokumentumokat teljes biztonsággal oszthatja meg kollégáival, partnereivel, így kollégái az ő távollétében is dolgozni tudnak a legfontosabb ügyeken. Mindez visszafelé is igaz, az ügyvéd úr biztos lehet abban, hogy a kollégái munkájának eredményéhez ő is mindig, helytől és időtől függetlenül, és ami a legfontosabb, teljesen biztonságos módon hozzá tud férni.

„A felhő alapú dokumentumkezeléssel a káosz is megszűnik a dokumentumok között. Elfelejthetjük azt, hogy minden fájlból létezik annyi féle, ahányan dolgoztak rajta, s annak verziói. Nálam mindig a legutolsó, az aktuális jelenik meg” - mondja a jogász.

További információ

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.