Gyerekek a fókuszban - Családi pillanatok a Locavore-ban

2015.07.07. 10:33
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A Locavore étteremben nyáron a gyerekek a főszereplők, hiszen míg a szülők a a nyári ízeket élvezik, a gyerekek izgalmas programokon vehetnek részt július 4-től minden szombaton.

Sok fejtörést okoz a szülőknek, ha több kívánságot szeretnének egyidőben teljesíteni. Egy finom, szombati családi ebéd, ha nem az otthoni, megszokott környezetben zajlik, nem minden szereplőnek jelent ugyanolyan élményt, hiszen míg a “nagyok” a nyári slágereket kóstolják, a gyerekek, hosszabb - rövidebb idő után, ki meddig bírja, már unatkoznak és ezáltal a családi program egy idő után igazi stresszbe fordul át.

Hogyan tehetnénk vonzóvá a gyerekek részére is a szülőkkel közös étkezést?

Sok, akár Disneylandban is szupernek számító program várja város szerte a gyerkőcöket, viszont a szülők itt sokszor csupán kísérők és nem játszótársak lehetnek. A gyerekeknek viszont a programok változatossága jelenti az igazi kikapcsolódást, főleg, ha a szülők is részesei lehetnek az együttes szórakozásnak.

Mit ajánlunk megoldásként? Minden résztvevőnek kedvezve, finomságokat tálalva és a gyerekeknek izgalmas programokat szervezve az egész családra kell gondolunk a menü összeállításánál. Olyan helyet és programot kínálunk, ahol szülő és gyerek egyszerre érzi jól magát..

Akkor merre is induljunk?

A megoldás a Tabán tetején található. A Locavore chefje olyat menüt és programot állított össze, ahol a legújabb gasztronómiai trendeket egészítették ki a gyerekeknek szóló programokkal. Szakmai partnerként a Gyerekasztal stábja színvonalas kézműves foglalkozásokat szervez szakértő felügyelet és irányítás alatt.

Tehát, ha családjával töltené a szombat délutánt vagy a hétvégi ebédet új ízekkel dobná fel, a Locavore étteremben július 4-től minden szombaton családi ebéddel várjuk!

https://www.facebook.com/events/410682229127521/

Asztalfoglalás:

1016, Budapest, Naphegy u. 67.

Tel: (06 1) 799 04 01

info@locavore.hu

www.locavore.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.