Egészségpláza Újpest szívében

2015.08.05. 13:28 Módosítva: 2015.08.05. 16:49
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Újpest belvárosában bújik meg az egészséges életmód egyik birodalma, az Oxygen Wellness Újpest. Egy hely, ami több mint edzőterem, orvosi centrum, szépségszalon – egy modern és fiatalos közösségi tér.

3 emelet a fitnesz és az aerobik jegyében

Sportolni szeretnél? Az Oxygen Wellnessben megtalálod a számodra legmegfelelőbb mozgásformát, hiszen 3 emeleten várnak rád aerobik és indoor cycling termeink, heti 120 csoportos órával, továbbá a legmodernebb felszereléssel és technikával ellátott fitnesz és kardió részlegünk. A csoportos mozgástípusok kedvelőjeként a jógától a gerinctréningen és a Hot IronTM-on keresztül a Zumba®-ig, vagy a legújabb fitnesz trendet képviselő DBands Fitness-ig közel 30 féle edzéstípusból válogathatsz. Az indoor cycling teremben különböző intenzitású, nehézségű Spinning® és SpinRacing órákon tekerhetsz. Ha pedig a vízben érzed otthon magad, akkor az Aquatraining óra, ami igazán neked való! Valami személyre szabottabbra gondoltál? Válaszd egyéni személyi edzéseinket, és hozd bomba formába magad profi edzőink segítségével!

Strand helyett

Úszómedencével, jacuzzival, tengeri klímakabinnal, gőzkabinnal és szaunákkal felszerelt wellness részlegünkből csak egy lépés a napozóterasz és az árnyas lugasokkal szegélyezet belső kert. Ráadásul a kertben felállított Crossfit állvány révén két csobbanás között még edzhetsz is!

Mini szünidő két főre?

Még messze a nyaralás, de jól esne egy kis pihenő? Páros, aromaolajos masszázsból és illóolajos fürdőzésből álló Day Spa programjaink segítségével könnyedén meglepheted magadat és a párodat is egy 5 órás mini üdüléssel, és még csak a várost se kell elhagynod.

Csajos program?

Töltődj fel a wellnessben az anyukáddal vagy csacsogj a legjobb barátnőddel egy paleo süti és biokávé fölött a cukrászdában. Az Oxygen Wellness Újpest Központban minderre lehetőséged van és még sok másra is!

Oxygen Wellness Újpest

www.oxygenwellness.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.