Borkóstolós tűzijáték party

2015.08.10. 14:40 Módosítva: 2015.08.11. 11:55
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A Borjour és a Locavore Étterem bemutatja: Borkóstolóval egybekötött ünnepi tűzijáték party Budán, a Locavore Panoráma Teraszon. Isteni borok, ínycsiklandozó ételek és az elmaradhatatlan tűzijáték.

Augusztus 20. Tűzijáték. Egy fogalom. Egy látványosság, amire büszkék vagyunk, és amit minden évben nagyon várunk. Ilyenkor mindig felmerül a kérdés, hogy de jó lenne megnézni élőben, de honnan? Valahonnan, ahonnan jól látható a tűzijáték, ahol kényelmesen együtt lehet akár az egész család, vacsorázni is lehet és még finom borokat is kóstolhatunk. Van ilyen hely egyáltalán?

A válasz igen. Bármennyire is hihetetlen, van egy hely, ahol mindez megvalósul. A Naphegyen a budai Oxygen Wellness épületében található Locavore Panoráma Teraszról varázslatos kilátás nyílik a Dunára és a Gellért-hegyre.

A Locavore Panoráma Terasz egy top rendezvény helyszín a város felett, amit egyre többen fedeznek fel és aki egyszer eljött biztosan újra visszatér.

Halász István séfnek köszönhetően a magyar és a nemzetközi konyha elemeit ötvöző étterem ételei nem csupán ínycsiklandozóak, de igazi gasztronómiai különlegességek is. A borkóstolóiról ismert Borjour csapata és az étterem saját borkollekciója a legnevesebb hazai pincészetek borait kínálja augusztus 20-a alkalmából.

Az 5+1 tételből álló borkóstoló mellé a séf az ünnep hangulatához és a borok karakterisztikájához igazodó grill menüsort és desszertet álmodott meg.

A tűzijáték party sok attrakciót kínál, hiszen lesz BorJour borkóstoló, ünnepi grill kínálat, DJ, gyerek program, Gancia pezsgő bemutató, Mercedes promóció.

Miközben a szülők a kiváló fehér és vörös borokat élvezik, a gyerekeket kézműves és játékos foglalkoztató programok várják.

Mindezt megkoronázza az augusztus 20-ai ünnepi rendezvénysorozat elmaradhatatlan eleme a sok százezer érdeklődőt méltán vonzó esti tűzijáték.

Az ünnepi fényjáték a hagyományokhoz híven 21 órakor kezdődik, amelyet Gancia pezsgős koccintás vezet fel.

Tegye felejthetetlenné az augusztus 20-ai ünnepi tűzijátékot egy ízletes grill vacsorával és finom borokkal!

INFORMÁCIÓ: Locavore Restaurant | 1016 Budapest, Naphegy utca 67.

+36 1 799 04 01 | info@locavore.hu | www.locavore.hu

Facebook: https://www.facebook.com/events/868471966541723/

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.