Közeleg az ősz! Itt a ház körüli felújítások ideje!

2015.08.12. 13:46 Módosítva: 2015.08.17. 13:49
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Trinát Aqua újgenerációs zománcfestékek fémre és fára

A nyári szabadságunk alatt vagy éppen a hőség elmúltával az első kellemesebb őszi napokon szánhatunk időt arra, hogy a környezetünkben található használati tárgyainkat megújítsuk, felkészüljünk a hidegebb hónapokra. A felújítás során pedig gondolkodóba esik az ember, hogy ugyan melyik lesz az a festék, amelyik megfelel a célnak és ellenáll az időjárási viszontagságoknak is. A Trinát Aqua újgenerációs zománcfestékeknek köszönhetően nem kell sokáig gondolkoznunk a választáson, hiszen az új fejlesztésű, vizesbázisú festékcsalád ugyanolyan időtálló és időjárásálló, mint a régi oldószeres zománcfestékek, ráadásul nem tartalmaznak oldószert, ezért nem károsítják az egészséget és száradásukat nem kíséri kellemetlen oldószerszag. A Trinát Aqua selyem-és magasfényű kivitelben, 16 készre kevert és több ezer színkevert árnyalatban is elérhető! Itt az idő kipróbálni! Felújításra fel!

Sokan azt gondolhatnák, hogy a vizesbázisú, azaz vízzel hígítható festékek kevésbé tartósak, mert lemossa őket az eső. Pedig ez óriási tévedés! A falfestékek között már megszokott, de a fára és fémre való festékeknél még szokatlanok a vízzel hígítható anyagok. A Trinát Aqua vizes bázisú termékcsalád éppen ezt az űrt tölti be a piacon, hiszen ez egy nagy fedőképességű, gyorsan száradó zománcfesték, ami rugalmas bevonatot képez a felületen. Egyliteres kiszerelésben kapható, ez 10 négyzetméteres felület kezelésére alkalmas. Az optimális hatás elérése érdekében egyébként két réteg felvitelét javasoljuk. Természetesen a festésnél megszokott eljárások – pormentesítés, felületkezelés – itt is elengedhetetlen, a tartósabb hatás érdekében javasoljuk a Trinát Aqua univerzális alapozó festék használatát is.

A termék néhány órás száradása után ugyanolyan ellenálló és vízálló réteget képez, mint a hagyományos lakkbenzin hígítású zománcfestékek, sőt korszerű összetételének köszönhetően hosszan ellenáll az UV-sugárzásnak és a sokak által félt sárgulásra sem hajlamos. A hagyományos zománcfestékek száradási ideje átlagosan fél nap, a Trinát Aqua vizes bázisú zománcfesték teljes száradási ideje viszont mindössze 5 óra, de már 2 órával a festék felvitele után érintésszáraz a kezelt felület. Ez eddig elég jól hangzik, nem igaz? A felhasználás lehetősége pedig szinte végtelen, legyen az fém, fa vagy PVC-felület.

http://trilak.hu/trinataqua/

Próbálja ki Ön is! Újítsa fel kerítését! Fesse újra ajtó- és ablakkereteit! Sőt, akár a gyerekjátékokat is újjávarázsolhatja egy-egy új színnel!

És hogy hol kapható? Beszerezhető Magyarország összes nagyobb festéküzletében, a barkácsáruházakban, a Trilak Festékstúdiókban és a Trilak partnereknél.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.