5 tévhit a Webkönnyenről

2015.09.07. 08:39 Módosítva: 2015.09.07. 08:39
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
  1. „Nehézkes vele a honlapkészítés”
    Nem igaz, mert a Telekom Webkönnyen alkalmazásával szinte percek alatt elkészíthető a vállalkozás weboldala. Az oldalak létrehozásához csak ki kell választania az iparágat, azon belül cége tevékenységi körét, és a trendi sablonokkal már kezdheti is a szerkesztést! Nem kell bonyolult programozást megtanulnia, a Webkönnyen úgy működik, mint egy egyszerű szövegszerkesztő. Ne tartson attól, hogy az elkészített oldalának módosítása később nehézséget okoz, hiszen a Webkönnyen segítségével bármilyen változtatás pillanatok alatt végrehajtható.
  2. „Köze nincs a social mediához”
    Nem igaz, mert a Webkönnyennel készített weboldalakat lehetőség van megosztani a legnépszerűbb közösségi oldalakon is. A Facebook publikálás funkció segítségével egyetlen kattintással generálható a már elkészített honlappal megegyező tartalmú Facebook oldal, és a honlap látogatói azonnal lájkolhatják és megoszthatják az Ön új céges Facebook profilját.
  3. „Online boltot nem lehet vele nyitni” Nem igaz, mert amennyiben az Ön vállalkozása kereskedelmi tevékenységet folytat, a Telekom Shop csomagjával egy webáruházat is tud nyitni az új honlapján, hogy bármikor megtalálják potenciális vásárlói. Az egyszerűen és gyorsan kialakítható webshopban szinte azonnal elkezdheti az online kereskedést. Szolgálja ki az online vásárlók igényeit, és hozzon létre webshopot a Webkönnyen segítségével!
  4. “Ez csak egy honlapszerkesztő” Nem igaz, mert a Telekom Webkönnyen szolgáltatása nemcsak egy egyszerű szerkesztőt, hanem egy automatikusan, rugalmasan bővülő webtárhelyet és saját webcímet is magában foglal. Ez utóbbi különösen fontos, hiszen egy vállalkozás számára ma már nélkülözhetetlen, hogy saját cégnévvel ellátott weboldalt működtessen. A szolgáltatás keretében a Telekom díjmentesen regisztrálja, áthozza, vagy átirányítja, illetve fenntartja domainnevét, hogy saját cége nevén publikálhassa weboldalát.
  5. „Mobilról nem elérhető” Nem igaz, mert, ha az Ön vállalkozásának valóban professzionális weboldala van, akkor az nemcsak asztali számítógépről, hanem hordozható laptopról, tabletről, vagy akár mobiltelefonról is elérhető. A Telekom Webkönnyen segítségével elkészített honlapja is – annak megnyitásakor - minden mobileszközre automatikusan a legoptimálisabb nézetben kerül kialakításra, sőt meghatározott csomagokban az eszközönkénti megjelenések külön is szerkeszthetőek.

    www.telekom.hu/webkonnyen

 

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.