Együtt még jobb

2015.09.08. 16:38 Módosítva: 2015.09.29. 09:28
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Mára természetessé vált az információkhoz való azonnali hozzáférés és a mobilitás, de a kommunikáció és szórakozás terén különböző igényekkel rendelkezünk. A sokrétű igényekre lehet válasz egy új integrált csomagajánlat, amely a Telekom kommunikációs és szórakoztató szolgáltatásainak legjavát kínálja, együtt még kedvezőbb feltételekkel.

Napjaink digitális világában természetesnek érezzük, hogy akárhol vagyunk, azonnal hozzáférünk a szükséges információkhoz és szórakoztató tartalmakhoz, valamint elérjük a számunkra fontos embereket. Eltűntek a korlátok, családtagjainkkal, barátainkkal bármikor, szinte bárhol kapcsolatba léphetünk. Ahányan vagyunk, annyiféleképpen kommunikálunk és szórakozunk, de a többségnek fontos a mobilitás, amit a korszerű mobilkommunikációs eszközök tesznek lehetővé. Ma már sokan nemcsak telefonálnak és internetes újságot olvasnak útközben, hanem tévét is néznek, másoknak olyan az életvitele, hogy nekik jobban megfelel az otthoni internethasználat. Mindennapjaink sokrétű igényeit szem előtt tartva alakította ki új integrált ajánlatát a Telekom, amely egyesíti a legkorszerűbb hálózatok és a komplex szolgáltatások igazi előnyeit.

A Magenta1 előfizetői egy csomagban, kedvező feltételekkel vehetik igénybe a Telekom otthoni és mobil telekommunikációs valamint szórakoztató szolgáltatásainak legjavát. A csomagban minden benne van, amire a közös háztartásban élőknek - legyen ez család, fiatal pár vagy baráti társaság - szüksége lehet: mobil, TV, otthoni internet és vezetékes telefon szolgáltatás. A kedvezménycsomag igénybevételéhez az előfizetők a lakóhelyükön elérhető otthoni szolgáltatások mellé választanak egy korszerű mobil előfizetést*, vagy a meglévő mobil előfizetésüket is bevonhatják a csomagba.

A Magenta1 nagy lépés a korlátlan kommunikáció világa felé: a csomagban kínált vezetékes telefonszolgáltatás lehetővé teszi, hogy bármilyen belföldi számot, azaz bármelyik szolgáltatóhoz tartozó normál díjazású hazai mobil és vezetékes számot havi 5000 percig pluszköltségek nélkül hívjunk. A mobil előfizetés pedig akár korlátlan belföldi, alapdíjas hívást és SMS-t is tartalmazhat, amennyiben meghatározott Next díjcsomagok közül választunk.

Nem kell hazaérnünk kedvenc sorozatunkra vagy a meccsre, hiszen akár a metrón vagy egy padon ülve is drukkolhatunk a csapatnak, miközben nem kell aggódnunk az adatforgalmazási költségek miatt. Magenta1 előfizetőként az ország határain belül – megfelelő internetkapcsolat és lefedettség esetén - bármikor tévézhetünk számítógépünk, okoseszközünk, okostelefonunk segítségével külön adatforgalmazási költség nélkül, mivel a kedvezménycsomagba bevont mobil előfizetésről a TV GO-hoz való hozzáférés nem fogyasztja az előfizetéshez tartozó, benne foglalt adatmennyiséget.

Csomagban természetesen a kommunikációs szolgáltatások is előnyösebben érhetők el. Aki a Magenta1-et választja, kedvezőbb feltételekkel jut hozzá, mintha külön-külön fizetne elő a benne foglalt szolgáltatásokra. Akik pedig már előfizetői a Telekom valamelyik szolgáltatásának, azok – bizonyos feltételek mellett - bevihetik azt a Magenta1 csomagba, így ők is jobban járnak.

Akik a Magenta1 kedvezménycsomag mellett döntenek, mobil és otthoni szolgáltatásaik után együtt gyűjthetik a Kapcsolat pontokat, amelyeket készülékekre és tartozékokra is beválthatnak.

A Magenta1 kedvezménycsomag további feltételei megtalálhatók a www.telekom.hu/magenta1 címen.

* túlforgalmazási díj-mentes adatdíjcsomagot tartalmazó havidíjas mobiltelefon előfizetést

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.