Fergeteges születésnap a Premier Outletben

2015.09.29. 17:06 Módosítva: 2015.10.02. 16:52
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Október 9-én és 10-én a Premier Outlet kétnapos Vásárlási Maratonnal, akár 90%-os kedvezményekkel és ingyenes családi programokkal ünnepli születésnapját, ahol a négylábú kedvenceink is reflektorfénybe kerülnek.

A Premier Outlet október 9-én és 10-én, pénteken és szombaton reggel 10 órától este 9-ig fedett helyiségekben, ingyenes programokkal várja látogatóit születésnapi rendezvényére. A kétnapos buli meglepetéseinek egyike egy óriási muffintorta lesz. A nassolás után pedig energiánkat egy pörgős Vásárlási Maraton on égethetjük el: közel 90 üzlet több száz vezető világmárkája közül most akár 90%-os kedvezménnyel vásárolhatunk.

A shopping túrát követően a Kézműves és Termelői Vásáron a vasárnapi ebédhez is beszerezhetjük a hozzávalókat. Ezután a SzépségPontban üdítő masszázson, géllakozzáson, kézápoláson, sminkelésen és sminktanácsadáson, teljes körű fogászati szűrésen és izgalmas sorselemzésen vehetünk részt.

A gyerekeket a Kalandváró Játszóházban érdekes kézműves foglalkozások várják, sőt az örökmozgók az ugrálóvárat is kipróbálhatják. A sziporkázó jókedvnek itt még nincs vége, a lurkók igazi lufikölteményeket is kapnak ajándékba. Ha valamelyik gyerkőc egy hercegnő bőrébe bújna vagy épp Pókemberré változna, az arcfestők segítségével most ez a csoda is megtörténhet.

Az outletközpont évfordulós partiján négylábú kedvenceink is reflektorfénybe kerülnek. Október 10-én a gyerekek a vidám programok mellett kisállatokkal is találkozhatnak a Tornóczky Anita védnökletével tartandó felelős állattartásnak szentelt nap keretében. Szombaton a gyerekekben játékosan, hiteles szakmai segítséggel tudatosíthatjuk az állatvédelem és a felelős állattartás jelentőségét.

A rendezvényen bemutatkozó menhelyek kutyákat, macskákat és nyulakat hoznak magukkal, de kutyás bemutatóra is sor kerül, sőt a bátrabbak pónilovagolhatnak is. A kisállat-simogató mellett a szakemberek az örökbefogadásról adnak tájékoztatást, állattartással kapcsolatos gyakorlati kérdéseinket pedig közvetlenül fel is tehetjük az állatorvosi tanácsadáson.

További információ:

http://premieroutlet.hu/cikk/11-eves-a-premier-outlet

https://www.facebook.com/PremierOutletCenter

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.