2015.10.08. 11:16 Módosítva: 2015.10.09. 12:03
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Mindene a csoki? Akkor irány az ÁRKÁD Csokoládéfesztivál, ahol interaktív programok keretében készítheti, kóstolhatja és csodálhatja meg a finomabbnál finomabb édességeket!

Úgy kívánok egy kis édességet. Együnk csokit! Rossz kedvem van. Egy kis csoki biztosan segít! Boldog születésnapot, hoztam egy kis csokit! Sikeres napom volt. Megérdemlek néhány kocka csokit!

Ismerős?

Nos, kedves csokoládémániások, mi sem megyünk a szomszédba egy kis nyalánkságért, sőt, a budapesti ÁRKÁD-ot 2015. október 16-án és 17-én igazi csokoládébirodalommá változtatjuk. Ezen a hétvégén ugyanis interaktív kézműves csokoládéfesztivállal várunk minden csokoládérajongót, hogy felvonultassuk a hazai csokoládékészítők legjavát, bemutassuk a kézműves, prémium minőségű manufaktúrákat és izgalmas programokkal nyűgözzük le minden látogatónkat. Mit is jelent ez pontosan?

A nagy csokoládéünnep

Az extrém csoki-szobrászat során M. Tóth Zsolt világbajnok homok- és jégszobrász láncfűrésszel fog szobrot faragni hatalmas csokoládétömbökből.

A csokoládé manufaktúrában, a folyamatosan üzemelő kézműves csokigyárban pénteken Sági Szilárd, szombaton pedig Kovács Lázár segítségével bárki megismerkedhet a csokoládé, a macaron, a marcipán, a bonbon és a trüffelkészítés fortélyaival.

Csokoládé kiállítás és vásár: Két napon keresztül hazánk élvonalbeli csokoládé- és édességmanufaktúrái várják a nagyérdeműt, roskadásig tömve standjaikat csúcsminőségű nyalánkságokkal.

Ha mindez még nem lenne elég, akkor keresse az élő csokoládéfigurákat, akik nem mások, mint csokoládéba maszkolt pantomim-művészek.

A bátrabbak szerencsét próbálhatnak a csokoládé-kaszinóban, profi krupiék vezényletével, profi rulett asztalon, csokoládéból készült tallérok segítségével. A tét komoly: a Csokoládé Múzeum ajándékcsomagjaiért folyik majd a játszma a mini-csokikaszinóban.

Magyarország legnagyobb táblás csokija

Az ÁRKÁD Csokoládéfesztiválon a résztvevők együtt fogják elkészíteni az ország legnagyobb táblás csokoládéját (4 x 1,7 métereset!) prémium minőségű belga csokiból és aszalt gyümölcsökből. A hatalmas édesség a látogatók segítségével készül majd, a Magyar Rekordok Egyesülete asszisztálásával.

Mi mást is mondhatnánk még?

2015. október 16-17., ÁRKÁD, Csokoládéfesztivál!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.