Indul a márkavadász-szezon a Corvin Plazában!

2015.10.09. 14:58 Módosítva: 2015.10.12. 10:46
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

2015 őszén igazi stílus-vadászkalandokat kínál majd a Corvin Plaza, ahol októberben és novemberben újabb üzletek bővítik a kínálatot. A friss üzletkoncepció nagy nyertese egyértelműen a fiatal korosztály lesz, azonban az üzleti divat és a párizsi elegancia kedvelői számára is kellemes meglepetések várhatók!

 sinsay 28

Az elsősorban fiatalos és sportosan elegáns divatcikkekről ismert Reserved hamarosan a Corvin Plazában nyitja meg legnagyobb magyarországi üzletét. A kétszintesre bővült márkaüzletben külön férfi és női részleggel, és természetesen még nagyobb választékkal várják a divatos öltözködést kedvelőket. Családosok, figyelem: bővül a választék a gyerekdivat részleggel, ezzel is megkönnyítve a családi bevásárlást! A megújulást egy új almárka, a Concept bemutatása is színesíti, a limitált szériában kínált minőségi ruhadarabok és kiegészítők miatt érdemes figyelni a következő hetekben a bevásárlóközpont oldalát a kifinomult, elegáns irodai és designviseletek kedvelőinek!

A Corvin Plazában október 22-én új fast fashion márkaüzletek is zászlót bontanak. A House első üzletével és egyedülálló koncepciójával új megvilágításba helyezi a ruhatervezést: a játékos és sportos stílusú, népies és vintage elemekkel tarkított ruhákat mind a zene inspirálta! A legmuzikálisabb márka férfi és női kollekciókkal is várja a vásárlókat.

Corvin 1. anyag.mpg

A Mohito második üzletét nyitja meg Budapesten, az exkluzív, egyedi női ruhákat a magabiztos, független, sikeres nők márkájának szánják. A kényelmes és elegáns ruhadarabok az igényes városi nők és az üzleti életben is divatot követők számára garantáltan kihagyhatatlan lesznek!

A fiatalok és huszonévesek számára is készül a Corvin Plaza meglepetéssel! A fiatal lányok és nők hiánypótló üzlete lesz a most debütáló Sinsay, a divatos, egyedi szabásvonalú, nőies darabok a stíluskeresésben is remek segítséget nyújtanak majd. A Cropp első budapesti üzlete is októbertől itt várja a független, önkifejezésre és újdonságra vágyó fiatalokat, ahol a sportos és alternatív divattrendek képviseltetik majd magukat.

A Corvin Plaza stylistjainak segítségével fedezd fel a friss divattrendeket és új üzleteket! Tekintsd meg a videót is.

Az üzletnyitásról és az akciókról többet is megtudhatsz a Corvin Plaza Facebook- és weboldalán!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.