Új márkaüzletek őszi divattippjei

2015.10.19. 12:12
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Két új márka tűnik fel októberben a független, önkifejezést kereső városi divatrajongók számára a horizonton. A kreatív, kényelmes, ugyanakkor megalkuvást nem ismerő stílusirányzatok férfi és női ruhákkal is várnak mindenkit az új üzletekben!

A House a zenét és a szórakozást kedvelő fiatalok számára készült, míg a Cropp márkaüzlete a „street art”divat hódolóit várja. A Magyarországon első üzletét megnyitó House és az első budapesti Cropp márkaüzlet a Corvin Plazában lesznek elérhetők 2015. október 22-től.

Az elsősorban sportos, laza ruhadarabjairól ismert Cropp őszi kínálata a már jól ismert deszkás, városi szereléseket variálja tovább farmer- és klasszikus kockás „favágó” ingekkel, kapucnis pulcsikkal. Az outdoor sportok kedvelői, a művészlelkek és az underground irányzatok képviselői itt minden bizonnyal új lelőhelyet találnak a ruhatáruk frissítéséhez.

A House koncepciója a zenét és a szórakozást kedvelő, örökifjú vásárlók egy branchbe való kovácsolása, a zene által inspirált kollekciókkal. A kicsit hippis, kicsit alternatív stílus a Corvin Plaza új üzletében ugyanúgy helyet kap a polcokon, mint a színes, vagány, egyedi szabású ruhák. Bár 2009-ben kimondottan a young korosztály számára tervezték a House-t, valójában mindazok számára ajánlott, akik a nemzetközi trendeket és a laza, extravagáns ruhákat is szeretik.

A 2015-ös őszi/téli szezonra mindkét márka a fast fashion divat jegyében dobta piacra legújabb kollekcióit. A férfi ruhák terén a megszokott fekete-szürke párost a most divatos őszi színekkel variálják: a sárga különböző tónusai vidám kreációkra adnak lehetőséget! A márkaüzletek basic kollekciójának póló-farmer-pulóver alapszerelésein kívül a városi divat sportosan elegáns darabjai is fel-felbukkannak, ötletes megoldásokat teremtve.

Október 22-én a Cropp és a House mellett még két további, női márkabolt nyitása várható. A Corvin Plazában bont zászlót a fiatalos kínálattal rendelkező Sinsay is, és a női divatcikkek fellegváraként ismert Mohito. November közepétől pedig a már jól ismert Reserved is újra megnyitja a kapuit, kétszintesre bővült üzletében külön férfi, női és gyermekrészleggel valamint új almárkákkal.

Corvin 3. anyag (javított).mpg

Az üzletnyitásokról és az akciókról további friss információkat a Corvin Plaza web- és Facebook-oldalán találsz!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.