Oxygen Wellness Központok - Töltődj fel nálunk a hosszú hétvégén

2015.10.21. 15:11 Módosítva: 2015.10.21. 15:36
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Beköszöntött az ősz, és vele együtt a szürke, esős-ködös időjárás. Szerencsére a monoton, stresszes hétköznapok után végre egy olyan hétvége következik, amely kiváló lehetőséget nyújt a testi-lelki feltöltődésre. Az Oxygen Wellness Központokban nem csak az aktív pihenés és a testedzés részese lehetsz, de élvezheted a teljes kikapcsolódást is wellness részlegünkön.

  A hosszú hétvégén a fél ország útra kel, zsúfolásig telnek a wellness szállodák. Hogyha úgy érzed, elfogyott az energiád és álmodozva gondolsz a nyaralásod legkedvesebb pillanataira, de nincs kedved elutazni, akkor látogass el hozzánk az Oxygen Wellness Központokba. Itt megtalálsz mindent, ami a teljes kikapcsolódáshoz szükséges: wellness részleg úszómedencével, pezsgőfürdő, szauna park, szauna felöntések, aroma gőzkabinok, tengeri klímakabin, tepidárium, fűtött kőágyak, masszázs és spa szolgáltatás.

Ne hagyd otthon a legkisebbeket sem – a gyermekek szombaton igénybe tudják venni játszóházi szolgáltatásainkat, továbbá szülői felügyelettel élvezhetik wellness részlegünket is.

Kapcsold össze a pihenést az egészséges étkezéssel: az étteremben számos egészséges fogás és természetes alapanyagokból készült sütemény közül válogathatsz kedvedre.

Relaxálj, töltődj fel az Oxygen Wellness Központokban.

További információ:  http://www.oxygenwellness.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.