Koronavírus adatok

2022. jan. 27.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Angelika
-3 °C
5 °C

Superbrands díjas a Biropharma Kft.

2015.10.26. 11:42 Módosítva: 2015.11.02. 16:15
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
2015-ben a díjazottak között szerepel az Avemar és az Immunovet termékcsalád gyártója, a Biropharma Kft. is.

Superbrands Magyarországon

A Magyarországon 2004 óta működő Superbrands program az évek során a marketing kommunikációs szakma és a nagyközönség számára is egy elismert értékelési rendszerré nőtte ki magát, díjazottai egyaránt sikeres és elismert márkák.

A kitüntetést osztó szervezet célja, hogy a szakmán túl a nagyközönséget is megismertessék a legkiválóbb hazai márkák sikertörténeteivel. A Superbrands díj hitelességében komoly szerepet játszik, hogy a díjat odaítélő zsűri az ágazat elismert szakembereiből áll.

A Biropharmáról

A Biropharma Kft. kunfehértói telephelyén 1986 óta folyik növényi hatóanyagok, gyógytermékek és étrend-kiegészítő készítmények gyártása. Magyarországon az elsők között helyeztek itt üzembe növényi hatóanyagok kinyerésére, koncentrálására, biológiai átalakítására, szárítására és formulálására alkalmas technológiai sorokat.

A Biropharma Kft. az elmúlt években számos saját készítmény kifejlesztése mellett, több, jelentős magyar technológiai újítás, találmány üzemesítésével olyan értékes szakmai tapasztalatokra tett szert, amelyek révén előkelő rangot vívott ki magának az üzletágban és nyerte el a szakma és a nagyközönség elismerését. A cég a kezdetektől a természetes gyógyhatású készítmények megismertetését tűzte ki céljául és napjainkban is fontosnak tartja a naturális gyógymódok népszerűsítését, a betegségek megelőzésének előmozdítását.

Avemarral a világhírnév felé

Az Avemar feltalálása óta számos hazai és nemzetközi elismerés birtokosa, 2006-ban elnyerte az év legjobb táplálkozástudományi terméke fődíjat az USA-ban, az iparág Oscarjának számító NutrAward-ot is.

A készítmény rosszindulatú daganatos megbetegedésben szenvedők klinikai onkológiai kezelésének (műtét, kemoterápia, sugárkezelés, immunterápia stb.) kiegészítésére, a terápiák előtt, alatt és azok befejezése után is ajánlott.

Az Avemar fermentált búzacsíra-kivonat négyféle termékváltozatban, granulátumként, filmtablettaként, italporként és liofilizátumként áll a daganatos betegséggel küzdők szolgálatában. Mind a négy forma napi adagjának fermentált búzacsíra-kivonat tartalma azonos, a különbség az egyéb összetevőkben és a gyártási eljárásban van.

Immunovet állatok részére

A 2000-es évek elején a Biropharma fejlesztésében elkészült a búzacsíra-kivonat haszonállatoknak, majd később a házi kedvenceknek szánt változata is, amely már kétféle formában, Immunovet tablettaként és granulátumként is elérhető a vásárlók számára.

További információk a nevekre kattintva olvashatók a Biropharma Kft.-ről, az Avemar termékcsaládról és az Immunovet termékekről.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.