Szindbád és Anna hercegnő jégmusical

2015.11.05. 10:42 Módosítva: 2015.11.05. 10:43
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Az ORIGO Filmstúdió megnyitja az álomgyár kapuit a gyerekek előtt, akik egy igazi film kellős közepébe csöppenhetnek bele. Az óriási díszletben az orosz jégbalett virtuózai szinte repülnek a jégből készült színpadon.

Berci és Anna a hazaút helyett a mozit választják, de még nem is sejtik, hogy életük legnagyobb kalandját fogják átélni. Mikor a filmvászonról Morgan kapitány magával ragadja Bercit, Anna elindul, hogy kiszabadítsa öccsét a mesevilágból, ahol a tengeri kalandban Szindbád a tengerész lesz segítségére. Illetve talán épp fordítva...

A nemzetközi produkciót Budapest után Moszkvában mutatják be, majd pedig európai turnéra indul. Így a magyar közönség láthatja először az orosz jégtánc legjobbjainak közreműködésével az egyedülálló Szindbád jégmusicalt. A hatalmas jégpálya különleges eljárással készül, a díszletek a filmek világát jelenítik meg, az erre az alkalomra szerzett fülbemászó dalokat pedig magyar sztárok éneklik el.

Semmivel össze nem mérhető káprázatos élmény

Képzelje el, hogy a jégen szinte repülnek a virtuóz módon táncoló balettművészek, a hatalmas háttérfalon megelevenedik a kép, és néha még a gravitáció is mintha feje tetejére állna! Az orosz jégbalett sztárjai az olimpiákról ismert arcokkal nemcsak elképesztően táncolnak, de kedvesen jelenítik meg az általuk megformált karaktereket.

A „Szindbád és Anna hercegnő”- egy családi musical virtuóz korcsolyázással felpezsdítve, amely izgalmas cirkuszi elemekkel és zenei slágerekkel várja. A legújabb színházi technológia segítségével fog ön elé tárulni a legendás hajó Szindbád kapitánnyal. Fedezze fel a távoli egzotikus szigetvilágot, melyet mágikus lények és veszélyes kalózok laknak.

Cirkuszi trükkök és kalóz csaták kápráztató előadása várja, ahol az akrobaták és tornászok légi magasságban vetik bele magukat a küzdelembe. Sőt a jégtánc könnyed és lenyűgöző világát is bemutatjuk önnek. Mindemellett nem maradnak el a viccek, a meglepetések és a tanulságos végkifejlet.

További információ: http://jegmusical.hu/

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.