Ünnepelnek a koffein szerelmesek!

2016.01.22. 15:35 Módosítva: 2016.01.25. 09:49
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A Koffein Hétvégéje

2016 január 29-31 között igazi multikulturális örömünnepet tartanak Budapest szerte a koffeintartalmú italok és ételek szerelmeseinek. Az egész hétvégés városi események az ínyenceknek, az egyszerű ízek kedvelőinek és minden koffein rajongónak szólnak, teljesen kortalanul.

A tucatnyi vendéglátó egység, kávézó, teázó a Koffein Hétvégéjének apropójából minden vendégének százalékos kedvezményt nyújt a koffein tartalmú italokra, így biztosítván a hosszú ébrenlétet. Az egészen január 28-ig bővülő lista a www.koffeinfesztival.hu oldalon megtalálható.

Koffein Labirintus

Aki már kellőképpen feltankolt és megalapozta hangulatát kedvenc kávézójában, az felfrissülve ellátogathat a legizgalmasabb helyszínre a centralizált vénaként, és egyben Koffein Labirintussá avanzsáló Nyugati-téren található rendezvényközpontba.

Jegyek már kaphatóak, azokat az alábbi linken tudjátok megvásárolni 1000 Ft és 2000 Ft közötti árakon: http://koffeinfesztival.hu/jegyek

A 3000nm2-es patinás épület, a volt Szikra-mozi helyén üzemelő PRLMNT arra hivatott, hogy közel három teljes napon át mindent megmutasson, amit csak érdemes tudni a termékek bármelyikéről. A Koffein Labirintuson belül tucatnyi további helyszínt fedezhetnek majd fel a kedves látogatók. A szervezők elmondásuk szerint egy olyan varázslatos világot álmodtak meg, amelyben minden egyes momentumnak jelentése és története van. Így lépünk majd izgalommal a Tea Szentélybe, ahol is a Föld minden égtájáról érkező teakülönlegességek mellett bemutatjuk a legegyszerűbb ízeket is, és nem feledkezünk meg egyetlen olyan termékről sem, amely ezen csodálatos itallal kapcsolatos.

A kávérajongók nagy örömére a Speciality Kávésarokban olyan kiállítók termékeit mutatjuk be, amelyek ezen babszemeket nemcsak hivatásuknak, hanem egyben szerelmüknek és életüknek is tekintenek. Nem maradhatnak el természetesen a kisebb kiállítók mellett a kávézóláncok, ill. forgalmazók jelenléte sem, így többek között a Perté vagy a Bravos is helyet foglal a Labirintusban. Ezen széles témakör persze olyan izgalmakat is tartogat, mint a kávéból készült ételek, vagy éppen az alkohollal megbolondított műremekek.

Útközben ne lepődjünk meg, ha a Kávé Sétányt elhagyván a hirtelen izgalomra való tekintettel egy Relax Terembe kerülünk, ahol újabb erőt gyűjthetünk a folytatáshoz egy jó masszázs vagy kellemes illatok és a kényelem bűvöletében. Akinek pedig kedve van, ellátogathat a Szivar Teraszra, vagy éppen teljesen feltöltheti energiakészleteit a Energy Bar-ban. Szem és száj nem marad szárazon az Eszem-Iszom Pult széles kézműves remekei között bandukolva.

Visszakanyarodván a Kávé Kanyarhoz egyre közelebb kerülünk a Funzine Nagyszínpadhoz, amely három napon át biztosítja a szórakoztatást. Előadások, koncertek, szakmai hozzászólások, gyermek és családi programok, termékbemutatók és kóstolások, ill. töménytelen kultúra, amennyit csak elbírtok.

Programkínálat

Sokáig leszünk ébren a Kávészünet zenekarral pénteken, és valószínűleg a másnapi Baggosy Brothers Company is hozzátesz a tökéletes éberséghez. A szombat éjszakába is nyúlik, hiszen 23:00-tól külföldi sztár lemezlovasok és hazai művészek prezentálásában hajnalig tartó őrület veszi kezdetét a hivatalos after party keretén belül. Fellépők: Lexicon Avenue aka Echoman, Dale Middleton, Kühl, Rich.

Napközben sem kevésbé színes a program, hiszen kora délutántól késő estig jazz művészek, lemezlovasok, koncertek kerülnek megrendezésre a PRLMNT nagytermében.

Ezen művészek egy része a szervezők által indított Álmodj ébren velünk! kampány keretén belül lépnek fel, és külön, a Tárlatteremben bemutatják a Rajz és fotópályázat legjobb alkotásait is. 

Tematikus programok

Ha már kellőképpen ellazultál, nyugodtan beállhatsz a közismert személyiségekkel felálló Scrabble csapat játékosai közé, akik megállás nélkül, igazi, hamisítatlan koffeines nyereményekért pakolgatják egymás mögé majd a betűket.

Érdekesség még, hogy bevezetünk a kávépörkölés rejtelmeibe, kotyogunk, Gál Miklós barista előadását hallgathatjuk, étel- és falfestésben vehetünk részt koffein témakörben, trüffelt készíthetünk, és válogathatunk a legpazarabb édességek között.

Édesség

A Gombóc Artút Csokigaléria utolsó helyszínként az édesszájúaknak kínál több órás izgalmas gasztroélményt, hiszen tucatnyi kiállító nyalánkságai között szemezgethetünk.

Nyereményjáték: https://www.facebook.com/koffeinfesztival/photos/gm.769083169864626/1670050233236058/

Esemény: https://www.facebook.com/events/734250693347874/

Jegyek: http://koffeinfesztival.hu/jegyek/

info: +36205162089

www.koffeinfesztival.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.