2016.03.09. 12:36 Módosítva: 2016.03.09. 15:38
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Ez a legalkalmasabb időpont az esztétikailag zavaró és veszélyes visszerek, hajszálerek eltüntetésére. Kíméletes és profi eltávolítás az Oxygen Medicalban!

Zavaróak, feltűnőek és nem meri miattuk megmutatni a lábait?

A közhiedelemmel szemben a visszér betegségnek nem csak kozmetikai jelentősége van, hiszen a visszeresség következtében kialakult vénás pangás károsítja a bőr vérellátását. Ennek talaján könnyebben alakulnak ki gombás és más bakteriális fertőzések, melyek mikro-bőrrepedéseket okozva elősegítik a gyulladásos folyamatok, így az orbánc kialakulását is. Ez pedig közvetve trombózishoz, illetve nyirokérgyulladáshoz vezet. A visszeresség legsúlyosabb következménye a lábszárfekély kialakulása. Ezért mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy ezt a vénás pangást maximálisan csökkenteni tudjuk.

Kíméletes és profi érsebészeti eltávolítási lehetőségek az Oxygen Medicalban!

Rádiófrekvencia

A visszerek kezelésében eddig a lézeres műtéteket tekintették a legkíméletesebb eljárásnak. Ám a rádiófrekvenciás műtét ennél is kíméletesebbnek bizonyult, tekintettel arra, hogy sokkal kisebb hőmérsékleten éri el a kellő hatást. A kezelés maga mikrohullámmal, vagyis magas frekvenciájú energiával történik, amely hőhatást fejt ki az erekre. Az eljárás még a lézeres beavatkozásnál is kevésbé fájdalmas és bármely testrészen elvégezhető, beleértve az arcot, a térd és boka környékét, amelyet egyébként nagyon nehéz kezelni. A kezelést követően nincs szükség kompressziós harisnya alkalmazására, a napfény sem jelent akadályt. A készülék egyszerű alkalmazása, a szövődménymentesség és az enyhe utólagos panaszok miatt alkalmas mind a kisebb oldalágak, mind a nagyobb fő vénatörzsek műtéti ellátására is. Kiemelten ajánlható seprűvénák, pókhálóvénák, teleangiectasiák, vörös foltok és hajszálértágulatok kezelésére is.

Mivel a műtét altatás, gerincérzéstelenítés, illetve vágás nélkül történik, a minimális traumatikus hatás következtében már a harmadik napon munkába állhat. Kisebb beavatkozások után egyáltalán nem szükséges betegszabadság.

Szklerotizáció

A pókháló-erek szklerotizáció segítségével tüntethetők el, melynek lényege egy speciális anyag befecskendezése az érbe, minek következtében az ér falai összetapadnak és megszűnik bennük a vérkeringés. A szklerotizálásra az ősz, a tél és a tavasz a legalkalmasabb, a kezelés után ugyanis rugalmas pólya viselése kötelező, ami ilyenkor nem okoz nagy gondot.

Információ és bejelentkezés:

Oxygen Medical

http://oxygenmedical.hu/ersebeszet/

1042 Budapest, Árpád út 47.

+36 (20) 554 1498

1016 Budapest, Naphegy utca 67.

+36 (20) 359 4216

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.