A fában rejlő lehetőség

2016.04.20. 12:56 Módosítva: 2016.04.20. 12:56
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Minden faanyagban, fából készült használati tárgyban ott a lehetőség a nagyszerű végeredményre. A Bondex segít, hogy kihozd a maximumot magadból és bútoraidból!

A fa az egyik legősibb és legtermészetesebb építőanyag, amit több ezer éve használunk. Szoros kapcsolat fűz minket hozzá, ezért próbáljuk minél tovább óvni a fából készült tárgyainkat. A faanyagok határtalan lehetőséget biztosítanak a tervezésnek és a dizájnnak, de ahhoz, hogy a szépsége megmaradhasson, ápolni kell. Mivel ki van téve a környezeti hatásoknak, megfelelő védelemre van szükség az állagmegóváshoz. Ehhez nyújtanak megoldást a faápolás őshazájában, Dániában készült Bondex termékek. A Bondex márka világszerte egyet jelent a tökéletes védelemmel és az eleganciával. A skandináv régió már több száz éve nevezhető világelsőnek a faápolás területén, mely garanciaként szolgál a Bondex magas minőségű termékeire.

1

Minden faanyagban, fából készült használati tárgyban ott a lehetőség a nagyszerű végeredményre. Ahhoz, hogy ez valóban megszülessen, szükség van egy kreatív emberre, aki meglátja ezt a lehetőséget, és állhatatos munkával, odafigyeléssel és a lehető legjobb anyagok felhasználásával kihozza ezt belőle. A Bondex ennek a szükségességére hívja fel a figyelmet, illetve ebben segíti a felhasználókat.

2

A márka különös figyelmet fordít hazánkban is a fogyasztókra, hogy inspirálja őket, elősegítse a kreativitásukat. Termékei tökéletes választást nyújtanak azoknak, akik nem a szokványos megoldások hívei, és akiknek az alkotás feltöltődést, kreatív kikapcsolódást, örömteli kihívást jelent egy-egy saját kézzel felújított fabútor esetén.

A Bondex interaktív, DIY megoldásokat kínáló termékkatalógusát élmény forgatni, mert a legjobb tippeket kaphatjuk, ha például a nyár közeledtével egyedi készítésű kerti bútor megoldásokat keresünk. Játékos, receptszerű ajánlásokkal tűzdelt katalógus egyik slágere a kerti raklapfotel, amit akár egy nap alatt elkészíthetünk. Egyben trendi és funkcionális, mely elengedhetetlen kiegészítő lehet a nyár során.

Próbáld ki te is!

3.png

Kerti raklapfotel

Elkészítési idő: 1 nap

Nehézség: közepes

Hozzávalók:

  • 3 darab raklap
  • 4 darab tömörfa kocka
  • 24 darab, 5x40-es hatlapfejű facsavar
  • 2 m² alapterületű, 10 centiméter vastag szivacs
  • 3 m² vászon
  • BONDEX EXOTIC OIL

További inspirációkért keresd Bondex katalógusát vagy látogass el a weboldalra!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.