Itt az első Business Restaurant.

2016.05.26. 13:20 Módosítva: 2016.05.26. 16:42
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Kíváncsiak voltunk, hogy mitől lesz egy étterem business restaurant, vagyis magyarul üzleti étterem. A budai Locavore Étterem pontosan ezt állítja magáról.

Amennyire pontos elképzelésem van arról, hogy mire számíthatok, ha egy olasz vagy egy indiai étterembe szervezem a vacsorát, a Business Restaurant hallatán csupán azok az érzések jöttek fel bennem, amelyek az üzlet diszkrét, távolságtartó és személytelen világát jelentik a legtöbb ember számára.

Ebben a hangulatban érkeztem meg a budai Oxygen tekintélyt sugárzó épületéhez, melynek falán egy elegáns felirat tette egyértelművé, hogy a Tabán ősfás parkjára néző terasz a Locavore Étteremhez tartozik. A bejárattól jobbra, láthatóan állandó helyet bérel az egyik legismertebb prémium autó márka makulátlan tisztaságú, hófehér példánya, a parkolóba hajtva pedig egyértelművé vált számomra, hogy ez itt az üzlet világa.

Lelki szemeimmel már előre láttam, ahogy lezser öltözékemben, hajlongó pincérek szúrós tekintetétől kísérve húzom meg magam az étterem egyik eldugott sarkában, így kifejezetten felszabadító érzés volt megtapasztalni a kellemes és laza hangulatot. Miután áttanulmányoztam az étlapot, nem titkoltam jövetelem fő célját és kifaggattam az amúgy nagyon készséges felszolgálót, hogy a napi Business menütől eltekintve mégis mitől lesz egy étterem business restaurant.

Az kétségtelen volt számomra, hogyha a képzeletbeli cégemnek ez lenne a törzshelye, az már önmagában bizalmat ébresztene partnereimben, de megtudtam azt is, hogy a háttérben apróbb irodai kellékektől kezdve a pendrive-on át a telefontöltőig vagy akár tabletig sok olyan apróság is segíti a zökkenőmentes üzleti tárgyalást, ami egy étteremre egyáltalán nem jellemző. Ha a jóllakott és elégedett partnerünket nem szeretnénk ebéd után elengedni a szerződés aláírása nélkül, akkor le tudjuk másolni vagy ki tudjuk nyomtatni a szükséges dokumentumot egy wifi-s irodai nyomtató segítségével. Ha komolyabb tárgyalást vagy prezentációt szeretnénk tartani, akkor a különálló tárgyalókban projektor segíti a céges megbeszélések lebonyolítását. Filmekbe illő jelenetet idézhet, amikor az étterem egyedülálló adottságainak köszönhetően vacsora előtt akár egy forró szaunában vagy a Budai Várra néző jakuzziban puhíthatjuk meg potenciális üzleti partnerünk kemény szívét.

Az üzlet az üzlet, de Jelenik Zsolt Chef szívesebben mesélt nekem igazi szenvedélyéről, a divatosan hangzó, újragondolt magyar konyháról és a Locavore Étterem nevében is képviselt filozófiájáról, melynek lényege az a törekvés, hogy minél több, helyi kistermelő által előállított, minőségi és szezonális alapanyagot használjanak. Őt a legkevésbé sem érdekli a biznisz, megszállottan kísérletezik és kizárólag egy dolog hajtja; vendégeit olyan különleges és egyedülálló gasztronómiai élménnyel ajándékozza meg, ami a mindennapjuk örömteli részévé tud válni.

AKTUÁLIS HÍREK

A héten debütált az új étlap. Változatos és szezonális kínálat, kreatív fogások, minőségi alapanyagok. Fitness, Laktóz - Glutén mentes, Vegetáriánus ételek. Klasszikusok.

Ráadásul minden csütörtök és péntek este élőzenei estek keretében népszerű énekesek és zenészek lépnek a Locavore színpadára.

Legyen Locavore és hódoljon a gasztro és zenei élvezeteknek minden csütörtök és péntek este.

https://www.facebook.com/Locavore-Restaurant-Budapest-1466893146861943/

http://www.locavore.hu/

ASZTALFOGLALÁS - BOOKING:

Locavore Restaurant - 1016 Budapest, Naphegy utca 67.

+36 1 799 04 01 - info@locavore.hu - http://www.locavore.hu/

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.