Eddzen úgy, mint egy profi!

2016.06.29. 09:24 Módosítva: 2016.06.29. 09:30
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Prevenció, korszerű eszközök, funkcionális módszerek – ezek az élsportban is alkalmazott testedzés ismérvei. Ezt a vonalat erősítik egyedülálló módon az Oxygen Központok nagymértékű fejlesztései is.

Az Oxygen Központok hűen filozófiájukhoz egy újabb, még magasabb szintű lehetőséget nyújtanak az életminőség javítására, a változásra, egy egészségesebb életmód, tudatosabb életvitel kialakítására.

Magyarország legnagyobb fitnesz-wellness létesítményei európai viszonylatban is kiemelkedően magas színvonalú és széleskörű szolgáltatásokat kínálnak: igényes berendezéssel, a legmodernebb felszereléssel, magasan kvalifikált, elhivatott szakemberekkel állnak azok mellé, akik egy jobb életminőség mellett döntöttek.

Végre a hétköznapok szabadidő-sportolói is kezdik belátni, hogy a testedzés, az izomerősítés, az alakformálás sokkal több egyszerű súlyemelgetésnél. Ráébrednek, hogy a hozzáértés nélkül, helytelenül kivitelezett edzések hosszú távon fájdalmas mozgásszervi panaszokhoz vezetnek.

Ebből kifolyólag egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az ún. funkcionális edzésmódszerek, melyek az élsportban is alkalmazott elveken alapulnak: csak az erős törzsizomzat és az alapozó technikai tudás megszerzését követően alkalmaznak speciális mozgásokat, koncentrált gyakorlatokat.

A gyakorlatok kivitelezésében pedig a sokszínűen alkalmazható Technogym eszközök lehetnek partnereink, melyek a testmozgás minden szintjére kiterjedő orvostudományi és egészségügyi kutatások eredményein alapszanak.

A Technogym két évtizedes olimpiai fitnesz tapasztalatának köszönhetően született meg nemrég a SKILLMILLTM, mely a hétköznapi sportemberek számára teszi lehetővé erejük, sebességük, állóképességük, valamint gyorsaságuk fejlesztését a professzionális sportedzések valamennyi előnyét élvezve, biztonságos és hatékony módon. Egyedülálló megoldás, mellyel a test valamennyi energiarendszere edzhető, ráadásul az összetett mozgássorozatok elvégzésének köszönhetően fejleszti a mozgáskoordinációt is.

A nyugaton már népszerű és közkedvelt eszköz most Budapestre érkezik, hiszen két-két darabbal gazdagodik az Oxygen Wellness újpesti és naphegyi központja is. Továbbá a SKILLMILL mellett a Technogym Tudományos Központjában tervezett, új ARKETM Core- tréning módszert is kipróbálhatjuk, hogy jobb fizikai mozgást elérve, teljes mozgásszabadsággal dolgozhassunk: a módszer fizikai erőnlétet, koordinációt, stabilitást, egyensúlyt, rugalmasságot, erőt, gyorsaságot, kardiovaszkuláris és légzési kapacitást egy időben fejleszt.

Az egészségünkért, testi-lelki jólétünkért mi vagyunk a felelősek. Döntsünk a rendszeres testmozgás mellett, legyünk alaposak, tudatosak, előrelátóak, bízzuk magunkat szakértőkre és az eredmény sem marad el.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.