Horti jobbos, és Ganxsta balos?

2016.07.01. 16:59 Módosítva: 2016.07.06. 06:50
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Az Ördög jobb és bal keze sajnos már csonka páros, de az „Ördög jobb és bal lába” nagyon is élő formáció. A 90.9 Jazzy mikrofonjánál Ganxsta Zolee és Horti Gábor, akik a fociról beszélgetnek.

Horti Gábor sportkommentátor mesél a műsor indulásának kezdeteiről: “Nehezen indult a szezon, mi ugyanis nem voltunk edzőtáborban, ezért az első műsor kicsit daraboskás volt, az első héten még nem pattogott a labda, tehát az előjáték komoly időt és energiát emésztett fel. Ráadásul az EB-vel párhuzamosan ment a Copa America, ami Gengszter Zoltán munkatársamnak a végső kiborulást jelentette. Amúgy profizmusa lenyűgöző, mindent belead, csak egy a lényeg: az Atletico játékosai, az argentin válogatott, vagy Messi szóba kerüljön, ekkor nyújt csúcsteljesítményt. Kész szerencse, hogy vannak meghívott vendégek is!” “A konfliktusainkat elrendeztük adásban, Zoli valami dagadt fejű Leilának minősített, de én ezt elegánsan elengedtem, mert tudtam, hogy a gyenge argentin csapat miatt ilyen arrogáns. Továbbá ideges volt az izlandiakra is, mert miattuk bukott el 270 ezret a Tippmixen.”

Így indult a műsor, és azt is megtudtuk, hogy rádiós környezetben sokkal jobb dolgozni, mint egy vitorlás versenyt a helyszínről közvetíteni, barbecue csirkemell színűre égve. A két “lábas” - és meghívott vendégeik - élőben szólal meg július 11-ig minden hétköznap a 90.9 Jazzy-n délután 3 és 4 között, és osztják az észt - jobbára - a fociról a MOM Beach-re kitelepülve.

Kovács László, a Jazzy programigazgatója szerint: “Horti Gábor legendás Youtube videóit betéve tudjuk, de azokat ugye adásba tenni nem lenne elegáns. Sokkal egyszerűbb mikrofont adni Gábor és Ganxsta Zoli kezébe. Utóbbi dalai ugyan nem szerepelnek a Jazzy repertoárjában, de személye minden további nélkül elfér nálunk. Tudjuk, hogy a hallgatóink kifejezetten értékelik, ha eredeti személyiségek szólnak hozzájuk, ezért még a megszokott adásmenetet is bőven megéri borítani.

Műsor hanganyagok

Hangulat video

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.