Hatalmas vízparti buli az EFOTT-on

2016.07.04. 13:24
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Július 12-17. között ismét a Velencei-tó partját veszi birtokba az EFOTT fesztivál. A látogatókat idén minden eddiginél több, 12 zenei helyszín, változatos turisztikai, kulturális, gasztronómiai és sportprogram várja.

Nagyobb területen, még több újítással készül az idei EFOTT, úgy, hogy a fesztivál felérjen akár egy nyaralással is – kezdte Maszlavér Gábor, fesztiváligazgató. A zenei felhozatal igencsak erősnek ígérkezik, hiszen a hazai kedvencek mellett a Rudimental és 5 külföldi sztár Dj (Zomboy, Borgeous, Headhunterz, Firebeats, Pendulum Dj set & Verse) is színpadra lép majd. Ahogy a fellépők sorából is látszik, elektronikus vonalon bekeményítünk idén, de továbbra is az a cél, hogy mindenki megtalálja a maga kedvencét, a retrótól, a rockon át a népzenéig.

Már a fesztivál nyitónapja is igazi zenei csemegével készül, hiszen a szervezők egy hamisítatlan házibulit szerveznek a 90-es évek sztárjaival (Dj Dominique, Csordás Tibi, a Kozmix, a Desperado, a Groovehouse és az UFO), valamint Kis Grófoval és barátaival (Korda György és Balázs Klári, Nótár Mary) a színpadon. A népzene szerelmesei idén külön helyszínen, a Muzsika-szigetén  hallgathatnak izgalmas koncerteket, néptáncolhatnak, vagy akár nótakaraokézhatnak. Sőt a fesztiválon csendül majd fel először élőben az EFOTT himnusza, a Margaret Island, Felcser Máté ás JumoDaddy által jegyzett Feszt szerelem című dal is.

Nemcsak az esték kínálnak azonban izgalmas programokat az efottózoknak. A vízparti pihenés mellett számos turisztikai (lovaskocsis bortúra, gyógyfürdő látogatás, a Pákozdi csata emlékhelyének megtekintése stb.) és kulturális program várja a látogatókat a közel 100 szervezetet felvonultató Civil téren és a fesztivál egész területén. Lesz kertmozi és color party is.

A sportok szerelmesei is kedvükre válogathatnak majd: az egyetemi bajnokságok mellett ismét lesz „Tekerj az EFOTT-ra”, teqball, vízifoci, buborékfoci, kajak-kenu-sárkányhajó bajnokság, Erős ember verseny, wakeboard, slackline, sőt a helyszínen lesznek a Magyar Jégkorong Válogatott tagjai is.

Gasztronómiai vonalon is lesz miből válogatni: Mautner Zsófi és Széll Tamás minden nap látványkonyhában főz majd, lesznek kézműves hamburgerek, food truck-ok és persze hagyományos magyar ételek is.

Úgy tűnik, idén gyorsabban kelnek el a hetijegyes bérletek, mint valaha. Mi pedig igyekszünk a bizalmat egy felejthetetlen fesztivállal viszonozni  – mondja Maszlavér Gábor fesztiváligazgató, aki a tavalyi látogatószám megdöntését jósolja.

EFOTT – csak szabadon…  

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.