Dömötör
-1 °C
14 °C

Premier Outlet szülinapi hétvége

2016.09.21. 13:01 Módosítva: 2016.09.21. 13:01
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Ingyenes családi programkavalkád és akár 90%-os kedvezmények a Premier Outlet születésnapi buliján október 8-9-én. SzépségPont, ugrálóvár, állatsimogató, Street Food Fesztivál és további meglepetések!

Szülinap: vásárlási maraton és ingyenes családi programok

12. születésnapját ünnepli a Premier Outlet. Ebből a különleges alkalomból ismét megrendezésre kerül az egész hétvégén át tartó szülinapi buli. Az outletközpont színes családi programokkal várja látogatóit október 8-9-én, szombaton és vasárnap, 10-20 óráig. A vásárlási maratonon hatalmas - akár 90%-os - kedvezményei ennél jobbkor nem is jöhetnének, végre lehetőség nyílik megújítani a ruhatárat és beszerezni a legtrendibb őszi és téli darabokat több száz világmárka kínálatából!

POC szülinap PR 1

Street Food Fesztivál

Az idei Premier Outlet szülinap egyik újdonsága a Street Food Fesztivál, ahol az ország legjobb street food árusai gyűlnek össze és egyedi specialitásokkal készülnek az alkalomra. A rendezvényre látogatóknak fantasztikus gasztronómiai élményben lehet részük! Kézműves hamburgerek, látványgrill, csupazöldség finomságok, levesek, pasták, és édességsziget várja az ízek szerelmeseit. Az élvezet a legjobb belga sörökkel és különleges borokkal válhat teljessé.

POC szülinap PR 2

Szépségpont, ugrálóvár, állatsimogató és további szuper meglepetések

A Premier Outlet ismét kiáll az állatvédelem mellett. Október 8-án állatmenhelyek települnek ki a helyszínre, örökbefogadásra váró kutyákat, és cicákat hoznak magukkal.Látványos kutyás bemutatók is megrendezésre kerülnek. A nap védnöke Tornóczky Anita, az Állatvédőrség kommunikációs vezetője lesz. Az eseményen a Premier Outlet Thomas Breitling üzletének képviseletében jelen lesz Árpa Attila és Sasvári Sándor is, akik maguk is nagy állatbarátok. Az állatsimogatóban a menhelyek lakói,édes kutyusok és cicák várják majd, hogy megszeretgessék őket!

A gyerkőcök az ugrálóvárban tombolhatnak, de emellett lufihajtogatás, és arcfestők várják őket. Egész hétvégén kedvezményesen látogatható az Aprópolisz, a világ első Playmobil játszóvárosa!

POC szülinap PR 3

A SzépségPont ingyenes kezelésekkel várja a szépülésre és felfrissülésre vágyókat. Profi manikűrösök segítenek válogatni őszi és téli trendszínek közül, de a tartós géllakkozás mellett kézápoló kezeléseket is végeznek. A hölgyek megismerkedhetnek a legújabb szezonális sminktrendekkel és teljes make-up-ot is kaphatnak. A fogorvosi szűrés mellett lesz életmód tanácsadás, testösszetétel és vitalitásmérés is. Az asztrológia iránt érdeklődők megtudhatják, mit rejt számukra a jövő, sorselemzés és kártyajóslás színesítik a SzépségPont felhozatalát. A Kézműves Vásáron egészséges termelői termékek közül lehet majd válogatni. Az outletközpont finom szülinapi muffinokkal készül, melyből minden résztvevő kóstolót kap.

További információ:

https://www.facebook.com/PremierOutletCenter

www.premier.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.