MOST ÉRI MEG ÁTJÖNNI A TELEKOMHOZ!

2016.10.18. 15:53 Módosítva: 2016.10.19. 11:21
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A micro-, kis- és középvállalkozások számára kialakított Next Business Comfort üzleti mobildíjcsomagokra nemcsak azért érdemes az üzleti ügyfeleknek előfizetniük, mert mobiltelefonjaikat hasonlóan használhatják az EU-ban, mint itthon, hanem egy napokban induló, havidíj-kedvezményt biztosító számhordozó akció kapcsán is.

A vállalkozók egyik legfontosabb elvárása, hogy költségeik tervezhetőek és kiszámíthatóak legyenek, és ne érjék őket kellemetlen meglepetések a számla kézhezvételekor. A Next Business Comfort díjcsomagok iránti kereslet növekedése többek között annak köszönhető, hogy a korlátlanságot kínáló csomag esetén az előfizető ugyanazért a fix összegért bármennyit telefonálhat és SMS-ezhet, a számla végösszege változatlan marad.

Az idén tavasszal bevezetett díjcsomagokat a fentieken túl azért is kedvelik az ügyfelek, mert mobiltelefonjukat – mind telefonálása, mind internetezésre – ugyanúgy használhatják az EU-ban, mint itthon: minden további extra roaming költség nélkül.

A roamingolás kérdése sok fejtörést okozott a külföldi útjaikon is egyre aktívabb kis- és közepes vállalkozások számára, hiszen az üzleti élet gyorsulása miatt már csak kevesen tehetik meg, hogy teljesen elszakadjanak vállalkozásuktól. Ennek viszont az a következménye, hogy vállalkozók ügyfelei és a munkatársai is sokkal gyorsabb reakcióhoz szoktak hozzá, és ez általános igénnyé vált a mindennapi kommunikáció során. Vagyis, miközben az okos eszközök nagymértékben javítják a hatékonyságot és pörgetik a bizniszt, komoly károkat okozhat, ha a tulajdonos, vagy egy munkatárs hosszabb ideig elérhetetlen. Sok hazai vállalkozás üzletmenete ugyanis azonnal akadozni kezd, ha a tulajdonos vagy egy munkatárs külföldre utazik, mert a magyar vállalkozók nagy része takarékossági okokból nem használja a mobilját, annak ellenére sem, hogy emiatt sok fontos döntést nem tud meghozni. A Next Business Comfort csomagokkal a Telekom lehetővé tette, hogy az üzleti előfizetők extra költségek nélkül kezdeményezhessenek telefonhívásokat, válaszolhassák meg e-mailjeiket külföldről is. Az üzleti előfizetők a mobilinternetet a keretük terhére is ugyanúgy használhatják az EU-ban is, mint itthon, és ez azért fontos, mert a kommunikáció ma már lényegében internetalapú, és egyre többen már elsősorban okostelefonon, laptopon, tableten intézik üzleti ügyeiket.

Az előfizetések további előnye, hogy nemcsak a magasabb havi díjú díjcsomagok kínálják a kedvezményes roamingolási lehetőséget, hanem az összes Next Business Comfort előfizetés. Legyen az kicsi, vagy közepes cég, mostantól minden alkalmazott megengedheti magának a külföldi mobilhasználatot.

A Telekom a fenti előnyöket megtoldva most egy új ajánlattal szeretné ügyfélkörét bővíteni az üzleti szegmensben: 2 éven keresztül nettó 2000 Ft havidíj-kedvezményben részesül, azaz 48000 forintot spórolhat meg a mobil költségein előfizetésenként az a vállalkozó, aki október 17-étől számhordozással igényel Next Business Comfort M díjcsomagot. A számhordozás ma már meglehetősen egyszerű: mindössze a Telekomnál szükséges igényelni számhordozást, és a további ügyintézést a Telekom koordinálja az ügyfél korábbi mobilszolgáltatójával.

A fenti tájékoztatás az ajánlatról nem teljes körű, a részletes feltételekkel kapcsolatban a Telekom kis- és középvállalati ügyfelei a www.telekom.hu/uzleti oldalon tájékozódhatnak.

A Next Business Comfort csomagcsalád ügyfelei azonos feltételekkel intézhetik üzleti ügyeiket mobil eszközeiken belföldön és külföldön is az EU-n belül, hiszen a lebeszélhető percek és az adatmennyiség itthon és az EU-ban is felhasználható. A Next Business Comfort M csomaggal itthon korlátlanul beszélhetnek ügyfeleink, továbbá az EU-ból is korlátlanul hívható Magyarország és bármely más EU ország. A csomag már havi nettó 8 653 Ft ért (bruttó 10 990 Ft) elérhető. További Next Business Comfort csomagok: a Next Business Comfort 150, amely havi nettó 3990 Ft-ért (bruttó 5065 Ft) 150 lebeszélhető percet tartalmaz itthon és EU-n belüli roaming helyzetben, illetve a Next Business Comfort S, amely havonta nettó 7490 Ft-ért (bruttó 9510 Ft) a Telekom hálózatán belül és vezetékes irányba kínál korlátlanul lebeszélhető perceket, további 150 percet pedig minden egyéb irányba itthon és EU roaming helyzetben. (Az árak több azonos Next Business Comfort díjcsomag együttes igénybevétele esetén a 4. és az azt követő SIM-kártyákra e-Pack kedvezménnyel érvényesek előfizetésenként, 1GB mobilinternettel.) Igény szerint 2, 7, 12 és 25 GB-os adatmennyiség is választható a díjcsomagokhoz.

Az EU tagállamok és azok külbirtokai, valamint Andorra, Liechtenstein, Norvégia és Izland. Az új roaming ajánlatok az EU Zóna országaiban a Telekom bármely szerződött roamingpartnerének a hálózatán elérhetőek.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.