A ragyogó csillogás titka

2016.11.18. 11:10 Módosítva: 2016.11.18. 11:29
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Akinek a teljesítmény számít, válassza a Siemens mosogatógépeit, és a Finish gépi mosogatószereit! Edényei és poharai hálásak lesznek a ragyogó csillogásért!

Minden háztartásban vannak „nemszeretem” munkák, de a legtöbb nő a mosogatást teszi az első helyre az utálatos konyhai teendők listáján. Pár tányért még gond nélkül elöblít az ember kézzel, de órákig mosogatni kimerítő és időigényes munka. A mosogatógép a mosogatótálca előtt töltött órákat percekre redukálja, és a pénztárcánkat is megkíméli. Nem véletlen, hogy a modern konyhákban szinte már alaptartozék a mosogatógép.

Nézzük meg, hogy mi szól a gépi mosogatás mellett!

Egy mosogatógép ki- és bepakolása csupán pár percet vesz igénybe, míg ugyanennyi teríték kézzel történő elmosogatása, eltörölgetése akár 30 percbe is beletelhet. A Siemens mosogatógépek varioSpeed funkciójával pedig bármelyik mosogató programot akár 65%-kal gyorsabbá tehetjük. Vagyis a mosogatógép használata hetente több órányi szabadidőt ajándékoz nekünk!

- Az iQdrive motornak köszönhetően a mosogatógép vízből és energiából is kevesebbet igényel, mint a kézi mosogatás, és működése nagyon csendes. Egyes modellek 10 liternél is kevesebb vizet használnak fel, mert újrahasznosítják az öblítő víz egy részét, és a töltet nagyságához, valamint szennyezettségéhez igazítják a programot.

- A dosageAssist funkcióval a tisztítószer a gép minden részében egyenletesen oszlik el, a Finish gépi mosogatószerei pedig több aktív hatóanyagot tartalmaznak, mint a kézi mosogatószerek, így a mosogatógépben elmosott edények ragyogóan, foltoktól mentesen kerülhetnek ki a gépből.

- A glassCare System biztosítja üvegedényeink és poharaink kíméletes, de tökéletes tisztítását. A Finish gépi öblítőszerei pedig megakadályozzák, hogy a poharakon, evőeszközökön foltok, esetleg ételmaradványok maradjanak, és felgyorsítja a száradási folyamatot is. Arról nem beszélve, hogy a mosogatógép a felhasznált vizet magasabb hőfokra melegíti fel, mint a kézi mosogatás során, ezáltal hatékonyabban elpusztítja a kórokozókat.

- Ha azt akarja, hogy mosogatógépe hosszú életű legyen, havonta egyszer tisztítsa meg! A Finish mosogatógép tisztító hatására a mosogatógép belsejében lerakódott szennyeződések - zsír és vízkő - biztonságosan és hatékonyan lebomlanak, még az olyan nehezen elérhető helyeken is, mint a fűtőelem és a permetezőkarok.

Mosogatógép vásárláskor keresse az AAA+ besorolású készülékeket, melyek a villamos energia, a vízfelhasználás, és a szárítási hatékonyság szempontjából is a leghatékonyabbak! Ha most vásárol Siemens mosogatógépet, 14.000 forint értékű Finish ajándékcsomagot kap ajándékba.

További információkért látogasson el a http://www.siemens-home.bsh-group.com/hu/ragyogoparos weboldalra!

Advertisement
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.