Ajándékozott már csodát? Itt az idő!

2016.11.30. 16:49 Módosítva: 2016.11.30. 17:41
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Létezik egy hely, pontosabban kettő is, ahol a csodák láthatóvá, a tudomány pedig szerethetővé válik.

A Csodák Palotája nem korhatáros és nem lehet kinőni. 3-99 éves korig minimum ajánlott.

Ugyan azt gondoljuk, a csodák megszámlálhatatlanok, így megduplázni sem lehet őket, a Csopa mégis megszorozta kettővel az izgalmakat: már két helyszínen ismerkedhetnek meg az érdeklődők a tudomány különböző területeivel.

Üdvözöljük a 20 éves Csodák Palotájában!

A Csopa Camponában a fizikai jelenségek izgalmában merülhetnek el a látogatók; 100 ember nagyságú interaktív játékkal vizsgálhatják a fizika működését, miközben saját ügyességüket is próbára tehetik. Itt nem merész elképzelés megépíteni a mostari hidat, eltanulni a fakírok technikáját, örvényt gerjeszteni vagy levegővel kosárra dobni.

És az ámulat még fokozható! Az Öveges előadóteremben látványos kísérletek által merülhetnek el az érdeklődők az elektromosság, a hőtan és a mechanika bugyraiban, miközben a bátor jelentkezők a színpadon is kipróbálhatják magukat!

Már el is képzelte magát, rokonait, barátait, ahogy a Csopában naphosszat játszanak? A megoldás a Csopa ajándékjegy, az egyetlen baja, hogy gyorsan elfogy, hiszen rögtön felhasználható, akár a téli szünetben is, de a türelmesebbek akár egy éven át is tervezhetik látogatásuk időpontját!

Látogass el a 20 éves Csodák Palotájába!

Fedezze fel a Csopa Playbart!

Anyaméh szimulátor, Picasso, cukor szivárvány, tükörterem, világjáró… Melyik a kakukktojás? Egyik sem! A 2016-ban megnyitott óbudai Csopa Playbar fokozza az izgalmakat és a legkülönbözőbb attrakciókkal jeleníti meg a tudomány különböző területeit!

Mindenki arra indul, amerre a szíve húzza. Tudományos szabadulószobák, interaktív kiállítások, science show-k, 9D vagy Körmozi vetítés? Heti több program a legkülönbözőbb korosztálynak? Egy biztos, ide biztosan megéri többször visszajönni.

A Csopa Playbar minden korosztályra gondol. A családokat gondosan összeállított programcsomag várja, a párokat randi csomagok, a szórakozni vágyó fiatalokat, felnőtteket kiállítások, előadások, szabadulószobák, az esküvő előtt állókat lány- és legénybúcsúk, a nyugdíjas korosztályt a Csopa SzTK, a Szenirok Tudományos Klubja.

Ennyi programból nagyon nehéz kiválasztani, mivel is lepjük meg szeretteinket. Ezért jött létre az 5.000 és 10.000 Ft-os ajándékutalvány, hogy mindenki maga tudja összeválogatni az attrakciókat. Ha családi jegyet ajándékozna vagy nyugdíjas ismerőseihez hozná közel a tudomány izgalmas szegleteit, erre is van lehetőség!

Csopa Playbar- Tudományos szórakozás végtelen lehetőséggel

Ajándékozna csodát? Körvonalazódott kit mivel lepne meg? Válasszon a Csopa ajándékutalványok közül, ejtse ámulatba a családot vagy a barátokat!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.