Iván
18 °C
30 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ajándékozott már csodát? Itt az idő!

2016.11.30. 16:49 Módosítva: 2016.11.30. 17:41
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Létezik egy hely, pontosabban kettő is, ahol a csodák láthatóvá, a tudomány pedig szerethetővé válik.

A Csodák Palotája nem korhatáros és nem lehet kinőni. 3-99 éves korig minimum ajánlott.

Ugyan azt gondoljuk, a csodák megszámlálhatatlanok, így megduplázni sem lehet őket, a Csopa mégis megszorozta kettővel az izgalmakat: már két helyszínen ismerkedhetnek meg az érdeklődők a tudomány különböző területeivel.

Üdvözöljük a 20 éves Csodák Palotájában!

A Csopa Camponában a fizikai jelenségek izgalmában merülhetnek el a látogatók; 100 ember nagyságú interaktív játékkal vizsgálhatják a fizika működését, miközben saját ügyességüket is próbára tehetik. Itt nem merész elképzelés megépíteni a mostari hidat, eltanulni a fakírok technikáját, örvényt gerjeszteni vagy levegővel kosárra dobni.

És az ámulat még fokozható! Az Öveges előadóteremben látványos kísérletek által merülhetnek el az érdeklődők az elektromosság, a hőtan és a mechanika bugyraiban, miközben a bátor jelentkezők a színpadon is kipróbálhatják magukat!

Már el is képzelte magát, rokonait, barátait, ahogy a Csopában naphosszat játszanak? A megoldás a Csopa ajándékjegy, az egyetlen baja, hogy gyorsan elfogy, hiszen rögtön felhasználható, akár a téli szünetben is, de a türelmesebbek akár egy éven át is tervezhetik látogatásuk időpontját!

Látogass el a 20 éves Csodák Palotájába!

Fedezze fel a Csopa Playbart!

Anyaméh szimulátor, Picasso, cukor szivárvány, tükörterem, világjáró… Melyik a kakukktojás? Egyik sem! A 2016-ban megnyitott óbudai Csopa Playbar fokozza az izgalmakat és a legkülönbözőbb attrakciókkal jeleníti meg a tudomány különböző területeit!

Mindenki arra indul, amerre a szíve húzza. Tudományos szabadulószobák, interaktív kiállítások, science show-k, 9D vagy Körmozi vetítés? Heti több program a legkülönbözőbb korosztálynak? Egy biztos, ide biztosan megéri többször visszajönni.

A Csopa Playbar minden korosztályra gondol. A családokat gondosan összeállított programcsomag várja, a párokat randi csomagok, a szórakozni vágyó fiatalokat, felnőtteket kiállítások, előadások, szabadulószobák, az esküvő előtt állókat lány- és legénybúcsúk, a nyugdíjas korosztályt a Csopa SzTK, a Szenirok Tudományos Klubja.

Ennyi programból nagyon nehéz kiválasztani, mivel is lepjük meg szeretteinket. Ezért jött létre az 5.000 és 10.000 Ft-os ajándékutalvány, hogy mindenki maga tudja összeválogatni az attrakciókat. Ha családi jegyet ajándékozna vagy nyugdíjas ismerőseihez hozná közel a tudomány izgalmas szegleteit, erre is van lehetőség!

Csopa Playbar- Tudományos szórakozás végtelen lehetőséggel

Ajándékozna csodát? Körvonalazódott kit mivel lepne meg? Válasszon a Csopa ajándékutalványok közül, ejtse ámulatba a családot vagy a barátokat!

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.