Ünnepi Xbox One csomagok ajándékokkal!

2016.12.05. 10:58 Módosítva: 2016.12.07. 13:03
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A hófehér Xbox One S Battlefield 1 gépcsomagot nem lehet szó nélkül hagyni: a pofátlanul sikkes konzol már önmagában levesz a lábadról, ráadásul most felturbóztuk néhány extrával a közelgő ünnepek alkalmával. Nézzük miről is van szó.

Az Xbox One S képes kezelni az Ultra HD valamint 4K tartalmakat, emelett egy jóval csendesebb jószágot tudhatsz magadénak. Szintén nem elhanyagolandó, hogy egy kisebb hátizsákban is elfér, így gond nélkül viheted át haverhoz, ha kedvet kapsz egy kis offline multihoz.

A csomagnak szintén része egy Battlefield 1 szoftvert is, melynek a 8.8-as Metacritic értékelése önmagáért beszél; jót tett a játéknak, hogy készítői (EA és a Dice) kitörtek a komfortzónájukból az I. világháborús témaválasztással.

Az ünnepek alkalmából a Konzolok Szervize kibővítette a csomagot pár jósággal, ezek a mi ajándékaink a hasonlóan elvakult gamereknek, mint amilyenek mi magunk is vagyunk. Engedjétek, hogy bemutassuk Nektek az Ultimate Gamer csomagot:

  • három havi Live Gold előfizetés. Ez havi 2, tehát összesen plusz 6 játékot jelent.
  • Forza Motorsport 6. Brutálisan jó átmenet az árkád autóversenyzés és a szimuláció között, 450 járművel és 26 valós helyszínnel.
  • Sunset Overdrive: kiváló humorérzék, elképesztően ötletes fegyver arzenál, nyílt világ, színpompás grafika.
index 640x360 one

Ha az autóversenyzés helyett inkább valami külső nézetes darálást választanál, ismerd meg a Konzolok Szervize Ultimate Shooter csomagját! Ez hajszál híján egyezik a korábbi csomaggal, azzal a kivétellel, hogy a Forza 6-ot lecseréltük a fedezékharcos akciójátékok stílusának megteremtőjére. Igen, a Gears of War Ultimate Edition-ről beszélünk.

Gamer vagy Shooter? Rajtad áll.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.