Sikert szállítanak

2017.06.12. 09:14 Módosítva: 2017.06.12. 11:06
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Közel 450 millió megtett kilométer Európa útjain, több mint 3600 korszerű kamion, több mint 6800 munkatárs, modern eszközökkel felszerelt 180 000 négyzetméternyi raktárterületet és innovatív megoldások.* A Waberer’s mindig megtalálja a megfelelő választ a mindennapok fuvarozási és logisztikai kihívásaira.

A több mint 65 éves múlttal rendelkező vállalat a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően hamar Európa legnagyobb saját tulajdonú flottával rendelkező komplett rakományokat szállító fuvarozó cége lett. Bevételét tekintve a Waberer's Magyarországon piacvezető a belföldi fuvarozás és a komplex logisztikai szolgáltatások területén. A vállalat több mint 5000 gépkocsivezetője 28 európai ország útjain van mozgásban naponta – 2016-ban a megtett kilométerek alapján 11.000-szer kerülhették volna meg a Földet.*

TPC 4870

Siker, optimális megoldások és elkötelezettség a holnap technológiái iránt

A társaság tevékenységére jellemző az ágazatban élen járó működési teljesítmény, a teljes mértékben szabványosított, korszerű járműpark, a belső fejlesztésű informatikai rendszer, az integrált, cégen belüli karbantartási és biztosítási szolgáltatások, valamint a motiváló vállalatvezetési modell.

A tavalyi vállalati eredmények kiválóan mutatják, hogy a Waberer's mennyire hatékonyan reagált a folyamatos iparági kihívásokra. Ráadásul a Waberer's idén száz, az intermodális szállítást támogató MEGA pótkocsival is bővítette járműparkját. A rakományok megbízható és pontos célba juttatását biztosító új környezetbarát vasúti szolgáltatás májustól a Waberer's minden partnere számára rendelkezésre áll Magyarország és Németország között.

A Waberer's tovább menetel a siker útján

„Ez a megfelelő időpont ahhoz, hogy előrelépjünk növekedési stratégiánkban. Nagy lehetőségeket látunk a növekvő európai közúti szállítási iparágban, és mint a komplettrakományok legnagyobb szereplője, úgy gondoljuk, vezethetjük a konszolidációt a szektorban. Mind üzleti modellünk, mind pedig elhelyezkedésünk jelentős előnyöket jelent iparágunkban és a tőzsdei bevezetés által generált további források és stratégiai rugalmasság pedig erősíti majd képességünket arra, hogy megvalósítsuk terjeszkedési terveinket a lengyelországi Link felvásárlására építve.

Amikor cégünk jövőjére gondolunk, nemcsak magunknak határozzuk meg jövőképünket. Mivel hiszünk abban, hogy hozzáadott értéket nyújtunk minden érdekelt fél számára, az IPO által megpróbáljuk megosztani sikerünket azokkal, akik képesek azonosulni értékeinkkel és küldetésünkkel, és szeretnének részt venni jövőnkben- emelte ki Lajkó Ferenc, a Waberer's International vezérigazgatója.

*2017.március 31-ei adatok

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.