2017.07.27. 16:22 Módosítva: 2017.07.28. 10:40
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Számos oka lehet, ha felborul a szervezet belső egyensúlya. Testünk, mint a természetben minden, az egyensúly megtartására törekszik. Itt a válasz, hogy a reflexológia, miben és hogyan tud segíteni!

A reflexológia segítségével javítható a szervezet általános állapota, növelni lehet annak energiaszintjét, és egyes betegségek tüneteit is hatékonyan lehet csökkenteni.

oxygen medical reflexologia budapest

Nagyon fontos, hogy a reflexológus ismerje a kompetenciahatárait, ne diagnosztizáljon - mondja Sutka Beáta, hozzátéve, hogy ezért is fantasztikus, hogy itt az Oxygen Medicalban orvosi háttérrel tudunk dolgozni, biztosítva ezáltal egy olyan egészségügyi hátteret, melyre a természetgyógyászat, mint kiegészítő terápia épül.

A reflexológiai kezelés osztatlan figyelmet biztosít

Az ötven perces kezelés több fázisból áll. Az általában orvosi diagnózissal érkező páciens az első alkalom során egy nagyon alapos, mindenre kiterjedő kikérdezésen, állapotfelmérésen vesz részt. Öt és tíz alkalmas bérlet közül lehet választani. Az, hogy heti egy-kettő vagy három alkalommal jöjjön a páciens, azt az állapota, vagy az adott probléma határozza meg. A reflexológiai kezelés során a holisztikus szemléletet erősítve a teljes egész embert igyekeznek figyelembe venni, és nem csupán a tüneteket. Sutka Beáta úgy fogalmaz:

Kicsit romantikusan szoktam mondani, hogy az egész embert vesszük figyelembe és egy osztatlan figyelmet próbálunk adni abban az ötven percben, ami ma sajnos az egészségügyben nem megoldható, de itt az Oxygen Medicalban ennek helyet tudunk biztosítani.

Mire jó pontosan

A talp masszírozása tehát számtalan panaszra nyújthat megkönnyebbülést, bizonyos pontjait masszírozva jelentkező fájdalom, vagy érzékenység jelzi, hogy az adott szervet érintően probléma állt, vagy áll fent. Ezt kisebb göbök, bőrkeményedések jelezhetik. A reflexológus érzékenyen figyelve a páciens jelzéseit, lejegyzetelve azokat komplex kezelési tervet készít. A rendszeres masszázs segít megőrizni egészséget, frissíti szervezetet, serkenti az anyagcserét, csökkentheti a fájdalmakat továbbá kiegészítve az orvosi terápiát elősegíti a gyógyulást.

Most akciós bérlet:

Reflexológia 50 perc 8 000 Ft helyett 4 000 Ft.
Reflexológia 50 perc – 5 alkalmas bérlet – 2 hónapig érvényes 36 000 Ft helyett 18 000 Ft.
Reflexológia 50 perc – 10 alkalmas bérlet – 4 hónapig érvényes 65 000 Ft helyett 32 500 Ft.

Oxygen Medical Kft.
1042 Budapest, Árpád út 47.
+36 (20) 554 1498

www.oxygenmedical.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.