Borfesztivál extrákkal

2017.08.24. 14:46 Módosítva: 2017.08.25. 10:22
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A Vingardium Borliget a tavalyi év kellemes meglepetése volt. Új borfesztivál márkát bevezetni manapság nem egyszerű feladat, a Vingardium viszont erős felütéssel kezdett tavaly, rengeteg rajongót toborozva magának. Minek köszönheti sikerét a gombamód szaporodó fesztiválok sorában?


Talán vannak, akiknek az Erzsébetliget nem sokat mond, pedig a szervezők jól rátaláltak az ideális fesztivál helyszínre az ősfás sétánnyal, pihenőkkel és az Erzsébetligeti Színház előtti térrel. A Liget önmagában is egy olyan közösségi tér, melynek sajátos atmoszférája megadja az alaphangulatot. Ha úgy tetszik a gombhoz varrták a kabátot, ami itt a lehető legjobban sült el.

vingardium emberek (117 of 138) másolat


Ez a fesztivál egyértelműen a kulturált kikapcsolódásról szól. Az egész olyan emberi és szerethető. Itt senki nem rohan, hanem sétál, borozgat, piknikezik, játszik. Van mivel eltölteni az időt. Aki a bor miatt jön, az közel harminc pincészet borai közül választhat, és borismereti kurzusokon is részt vehet. A boros kínálatot pedig jó arányérzékkel megválasztott gasztrósok, koncertek, látványelemek, gyerekprogramok egészítik ki. Külön piros pont jár a nosztalgia fesztiváljáratért, mely az Örsről közlekedik.

vingardium emberek (97 of 138)


Kíváncsiak vagyunk, hogy idén sikerül-e megtartani a színvonalat, vagy netán tovább színesíteni az amúgy is széles palettát. Körülnéztünk a fesztivál honlapján, és egyelőre úgy tűnik, nem kell csalódnunk. Idén ugyebár már háromnapos a fesztivál, és lehet rá bérletet is váltani. Aztán haladva a korral, online is megveheti előre a jegyét, aki nem szeretne sorban állni. Élményelemek, amelyek tavaly még nem voltak, idén viszont már érdemes időt szánni rá: szabadulószoba, pilates, Klasszik Lounge. A koncertkínálat a tavalyihoz hasonlóan erős – The Carbonfools, Cimbaliband, Gájer Bálint, gyerekprogramok között pl. Kovácsovics Fruzsina.

vingardium zene (128 of 192) másolat


Jó kérdés, hogy a szeptember első hétvégéjére eső rengeteg program között hogy állja majd meg a helyét, mi minden esetre drukkolunk. Szeptember 1-3. Vingardium Borliget!

www.vingardium.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.