Éld át testközelből a Kaliforniai álom hangulatát!

2017.10.02. 09:38 Módosítva: 2017.10.02. 10:42
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Ismered azt az érzést, amikor a kedvenc musicaledet nézve legszívesebben te is táncra perdülnél, és a film szereplőinek bőrébe bújva tombolnád végig a katartikus jeleneteket? A te bőröd is borsódzott a tavalyi év filmsikere, a Kaliforniai álom varázslatos világától?
index2 PR pic.png

Most végre nem kell, hogy külső szemlélőként verítékezz a képernyő előtt, ugyanis az ikonikus produkciót hamarosan egy rendhagyó audiovizuális élmény, egy cine-koncert keretein belül tekintheted meg a Papp László Sportarénában!

A Kaliforniai álom kétségkívül a tavalyi év egyik legnagyobb attrakciója volt, amely egyaránt elnyerte a szakma és a közönség elismerését; Ryan Gosling és Emma Stone káprázatos szerelmi története 7 Golden Globe-díjat, 6 Oscar- és 5 BAFTA-díjat söpört be, ezzel örökre beírva magát a musicaltörténelembe.

A film sikere elsősorban egyedülálló látvány- és zenevilágában rejlik, hiszen a fülbemászó slágerek, a két szerelmes meseszerű, mégis emberi románca, és az ehhez használt elképesztő vizuális megjelenítés könnyen magával ragadta a zenére és romantikára érzékeny nézőket. A monumentális produkciót ezúttal Magyaroszágra, a Papp László Sportaréna falai közé hozzák el a szervezők, ahol egy igazán innovatív cine-koncert részesei lehetnek a musical rajongói.

Hogy pontosan mit is jelent egy cine-koncert? A Kaliforniai álom sztoriját egy óriás kivetítőn követhetjük végig az eredeti, angol nyelven, magyar felirattal, miközben az ikonikus zenétélőben adja elő az Óbudai Danubia Zenekar és a Modern Art Orchesta. A szimfonikus és jazz alapokról mintegy 70 fő gondoskodik, így egyszerre élhetjük át egy rendhagyó mozi és egy arénás koncert élményét. A már alapból is hidegrázós filmalkotást ezúttal nem csupán passzív befogadóként szemlélhetjük, de a monumentális technikai megoldásoknak köszönhetően személyesen is kapcsolódhatunk Gosling és Stone szívbemarkoló pillanataihoz.

A Kaliforniai álom cine-koncert verzióját október 12-én, 20 órakor, két felvonásban tekinthetik meg az érdeklődők a Sportarénában.

Jegyvásárlás: https://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=48537

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.