Nissan X-Trail: családi kalandokhoz

2017.10.04. 14:26 Módosítva: 2017.10.04. 16:49
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A világ legnépszerűbb SUV-ja megújult, fejlesztései pedig megerősítik pozícióját a családi kalandok tökéletes partnereként, hiszen az új modell még praktikusabb, kényelmesebb és biztonságosabb lett.

A Nissan X-Trail a világ legnépszerűbb szabadidő-autója megújult, fejlesztései még tovább növelik minőségét. Az újítások közül kiemelhető az átdolgozott jellegzetes és robusztus új külső, a jobb minőségű és új fejlesztéseket is felvonultató belső tér, az új még praktikusabb megoldások, illetve az utazást az eddigieknél is biztonságosabbá tevő új technológiák.

426199123 The new Nissan X Trail world s best selling SUV gets e

A modellt mindig is látványos és erőteljes formaterv jellemezte, melynek meghatározó jegyei a finoman kidolgozott vonalak, a magas kerékívek és a motorháztető elegáns ívei. Újításainak köszönhetően pedig a belső tér is minden eddiginél kényelmesebb és praktikusabb lett.

426192008 The new Nissan X Trail world s best selling SUV gets e

Beszálláskor a legszembetűnőbb változás a vadonatúj D-alakú kormánykerék, melynek egyenes alsó része megkönnyíti a be- és kiszállást, mindemellett sportosabb megjelenést kölcsönöz az autónak. De nem csupán a kormánykerék változott meg: az új bőr ülések még kényelmesebbé teszik az utazást. Az új kétzónás klímának és az első középkonzol mögött elhelyezett normál szellőzőnyílásoknak köszönhetően pedig nincs több harc az első ülésért.

426192009 The new Nissan X Trail world s best selling SUV gets e

Az új X-Trail csomagtere minden eddiginél nagyobb lett. Az újragondolt elrendezésének köszönhetően az ötüléses változat esetében a térfogata 550-ről 565 literre nőtt. A hétüléses változat csomagtere pedig 445 liter, így biztosan mindig lesz elegendő hely a csomagok számára is.426192004 The new Nissan X Trail world s best selling SUV gets e

Az X-Trail új Nissan Intelligent Mobility technológiákat is kapott annak érdekében, hogy a közlekedés még biztonságosabbá váljon. Most először érhető el az X-Trail-ben a Hátsó keresztirányú forgalom figyelmeztetés, az Állóhelyzeti Asszisztens, az Intelligens Vészfékezési Asszisztens pedig immár gyalogosfelismerő képességet is kapott. Az X-Trailhez továbbra is elérhetőek az olyan technológiák, mint a Közúti Jelzések Felismerése, az Intelligens Parkolóasszisztens, az Intelligens 360 Fokos Parkolókamera és a Sávelhagyásjelzés is.


Az új X-Trail – ahogy 2014-ben elődje is – ötcsillagos biztonsági minősítést kapott az Euro NCAP-tól.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.