Egy szegedi édesanyának 5 milliót értek a Pöttyös Túró Rudi csomagolások

2017.10.24. 11:24
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Ez a nyár sem múlhatott el nagy promóciós nyereményjátékok nélkül, amelyek heteken át tartották lázban az egyes márkák fogyasztóit. A Pöttyösnél már egyetlen termék megvásárlásával szuper ajándékokkal gazdagodhattak a fogyasztók. A fődíj esetében pedig választani lehetett, hogy ki, melyikért indul – az autóért vagy a pénznyereményért. Végül egy fiatal szegedi édesanyának sikerült megnyernie az 5 millió forintot, aki a nyereményösszeget kisfia jövőjére fordítja majd.

„El nem tudom mondani, mennyire örülök, hogy én lehetek a szerencsés nyertes. Éppen a születésnapom környékén derült ki a jó hír, ennél nagyobb meglepetést nem is okozhatott volna nekem a Pöttyös csapat. Egy ekkora összeg már jelentős segítség egy család életében, nálunk is megvan a helye! Nagy boldogság, hogy megnyertük a fődíjat! Maga a játék is jó móka volt, ennél kerekebben pedig nem is végződhetett volna” – nyilatkozta a nyertes, aki egy 18 hónapos kisfiú büszke anyukája.

Pottyos nyeremenyatadas Szeged csalad

A Pöttyös Túró Rudi országos nyári nyereményjátéka augusztusban zárult, amelyben több mint kétezer egyedi ajándék talált gazdára. A két választható fődíj, a Volkswagen Beetle Cabrio és az 5 millió forinttal feltöltött K&H bankkártya közül az utóbbi gazdagítja a boldog nyertest. A játékban a termékek csomagolásában található kódokat kellett feltölteni a Pöttyös weboldalára és akár már egy kóddal is lehetett ajándékot nyerni, a fődíjhoz pedig minimum kilenc kódra volt szükség.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.