Pályázzon az Invitel Innomax díjra!

2017.11.10. 12:38 Módosítva: 2017.11.14. 12:59
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Idén is kiírták az egyik legnépszerűbb hazai innovációs díj pályázatát. A szervezők olyan fejlesztéseket várnak november 24-ig, amelyek célja, hogy jobbá tegyék mindennapjainkat.
invitech innomax index PR 610x400

Az Invitech Solutions október elején ismét meghirdette az egyik legnépszerűbb hazai innovációs pályázatot. Az Invitech InnoMax Díj célja, hogy komoly, érdemi támogatással segítse valóra váltani azokat az ötleteket, amelyekkel jobbá tehetjük életünket. Az idén már nyolcadik alkalommal kiírt díjra, két – a Business, valamint a Nonprofit és civil – kategóriában lehet nevezni. A pályázatok leadási határideje 2017. november 24.

Javorniczky Áron, operatív vezérigazgató-helyettes
Javorniczky Áron, operatív vezérigazgató-helyettes

Cégünk fontosnak tartja a korszerű üzleti infokommunikáció elterjedését és a pályázaton keresztül is támogatni kívánja a vállalatok és nonprofit szervezetek ez irányú innovációs törekvéseit. Ugyanakkor hiszünk abban, hogy a leginnovatívabb ötlet és megoldás is hiábavaló, ha az nem járul hozzá az egyének vagy a közösségek életének jobbá, tartalmasabbá tételéhez. Meggyőződésünk, hogy a fejlődés nem lehet öncélú, a technika vívmányai az embereket kell, hogy szolgálják. Éppen ezért a pályázatra is olyan fejlesztéseket várunk, amelyek célja, hogy jobbá tegyék mindennapjainkat, személyes vagy üzleti világunkat. Összefoglalva, a közjót szolgálják

– fogalmazott Javorniczky Áron operatív vezérigazgató-helyettes, az Invitech InnoMax Díj zsűrielnöke.A Business kategóriában olyan innovatív, lehetőség szerint egyedi beruházási-, fejlesztési ötletek vagy projekttervek bemutatását várják, amelyek felhasználása nem csak a pályázó, hanem mások üzleti sikereihez is hozzájárulhat. Ide vállalatok mellett, intézmények pályázatait is várja a zsűri.A Nonprofit és civil kategóriában pedig, olyan projekteket várnak, amelyek élhetőbbé tehetik környezetünket, legyen szó fenntarthatóságról, oktatásról, egészségügyről, felzárkóztatásról vagy éppen esélyegyenlőségről. Erre a pályázatra a civil és nonprofit szervezetek nevezéseit várják.Az Invitech Solutions a pénzügyi támogatás mellett, a szakmai konzultáció lehetőségét is felajánlja a nyertes pályázóknak. A kiírás a társaság honlapjáról tölthető le, vagy a társaság szakmai blogjáról is hozzáférhető.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.