Készpénzmentes Sportaréna január 1-től

2017.12.18. 12:23 Módosítva: 2018.01.24. 15:24
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A Budapest Sportaréna 2018. január 1‑jétől készpénzmentessé válik. Megújult a beléptetőrendszer, a büfékben és a parkolóban csak kártyával lehet majd fizetni, a mobilapplikációnak köszönhetően pedig számos további kényelmi funkció várja az ide látogatókat.

190 bsa online 600x300px

A kártyás fizetés egy éve már minden büfében minden kasszánál elérhető az Arénában, 2018. január elsejétől pedig kizárólag elektronikusan lehet fizetni a büfében és a parkolóban - ez jelentősen lerövidíti majd a kasszánál töltött időt, így a sorban állást is.

Az Aréna saját fejlesztésű applikációja mindenki számára ingyenesen elérhető, és érdemes a programok látogatása előtt letölteni, hiszen számos lehetőséget kínál a felhasználók számára. Az alkalmazás tárolja a jegyeket, amit az NFC képes jegykezelésre is alkalmas rendszer gyorsabban le tud olvasni, mint a nyomtatott jegy vonalkódját. Ez a megoldás biztonságosabb is mint a nyomtatott jegy, hiszen az így kezelt jegyet nem lehet másolni és egyszerre csak egy mobilon tárolható. Továbbá, az applikáció segítségével lehetőségünk lesz parkolójegy, vagy büfécsomag elővásárlására is.

Azok, akik még nem rendelkeznek bankkártyával, az Aréna automatáiból feltöltőkártyát válthatnak ki, melyek teljes értékű bankkártyaként szolgálnak, így nem csak itt, de minden kártya elfogadóhelyen használhatók.

Az Aréna mobilapplikációját innen lehet letölteni.

bparena alapkép 800x370
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.