Válassza a világsztárok lézerkezelését!

2017.12.21. 10:24 Módosítva: 2017.12.21. 11:11
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Mi a közös Brad Pittben, Courtney Coxban, Tiger Woodsban, a NASA űrhajósokban, a TOP GUN vadászpilótákban és Rubint Rékában? Az, hogy egy magyar találmánynak köszönhetik a tökéletesebbnél is élesebb látásukat.

A NASA elsőként engedélyezte űrhajósainak

Sokáig nem lehetett szó lézeres szemműtétről a NASA űrhajósok esetében. Az áttörést a FEMTO lézer hozta el, amely működését a NASA szakemberei górcső alá vették, majd engedélyezték legféltettebb kincseik számára.

Az amerikai haditengerészet saját FEMTO lézereket vásárolt TOP GUN vadászpilótáinak

A U.S. Navy - állománya fénytörési hibákkal rendelkezői részére - már saját FEMTO lézerek vásárlásával biztosította a FEMTO kezelést. Vadászpilótáiknak szintén elsőként engedélyezték a lézeres szemműtétet FEMTO lézerrel.

pilóta felirattal

Hollywoodi sztárok is ennek köszönhetik az éles látásukat

Az USÁ-ban Brad Pitt, Courtney Cox, illetve Tiger Woods golfbajnok is a FEMTO lézerre bízta éles látását. Az eljárás egyre népszerűbb lett New Yorktól-Tokióig. Hazánkban is elérhető a FEMTO kezelés Magyarország Legnagyobb Lézerklinikáján, a Sasszemklinikán.

Rubint Réka, Tatár Csilla, Lola és Kiss Norbi is a FEMTO kezelést választották

A világsikert követően a magyar sztárok is a FEMTO kezelésre szavaztak. Rubint Réka és Straub Dezső 160%-os látásélességet kaptak, Gombos Edina és Tatár Csilla műsorvezetők, Lola, az énekesnő, valamint Kiss Norbi kamionversenyző pedig 125%-os látásélességet nyertek.

Újabb magyar világsiker

Dr. Juhász Tibor USÁ-ban kutató, magyar fizikus alkotta meg a világ első FEMTO lézerét, amely meghódította az egész világot és emberek millióinak változtatta meg az életét alig 10 perc alatt, majd másnap már vissza is térhettek a szokásos életükhöz és a munkájukhoz.

Válassza Ön is a sztárok lézerkezelését!

Még mindig szemüveggel, kontaktlencsével bajlódik? Miközben 10 perc alatt sasszeművé válhat?

Jelentkezzen ingyenes alkalmassági vizsgálatra a Sasszemklinikára!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.