Gondtalan nyugdíjas évek cafetériából

2018.01.12. 10:13 Módosítva: 2018.01.12. 16:22
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Év eleji belépési akciót indít az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár: az új belépők most aktivitásmérőt kapnak ajándékba. Az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítást idén is érdemes cafetériából is választani.

Egyre tudatosabban éljük mindennapjainkat: környezetba­rát termékeket vásárolunk, megfontoltan döntünk munkaügyekben, figyelünk testi és lelki egészsé­günkre is. De nem csak egészségünk szempontjából kell tudatosan élnünk, pénzügyeinket is ugyanilyen megfon­toltan érdemes kezelnünk. Ahhoz, hogy az aktív időszakban megszokott életszínvonalunkat idős korunkra is biztosítani tudjuk, már most el kell kez­denünk takarékoskodni!

Az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztári meg­takarítással egyszerűen, a munkáltató által adott cafetéria összegéből is félretehetünk időskori biztonságunkra. Az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítás az egyik legegyszerűbb, legkölt­séghatékonyabb és legátláthatóbb nyugdíjcélú öngondoskodási forma, mellyel a pénzügyi szak­tudást igénylő befektetési döntéseket a szakér­tőkre bízhatjuk. A munkaadók és munkavállalók számára egyaránt rendkívül előnyös: munkáltatói juttatásként 2018-ban is kedvezményesen, a bér­nél kedvezőbb adózással adható. A munkáltatók az önkéntes nyugdíjpénztári tagdíj átvállalásával a munkabérként kifizetett összegnél 2018-ban a tavalyinál is magasabb nettó juttatást biztosít­hatnak alkalmazottaik számára, a járulékcsökke­nésnek köszönhetően.

6829

Önkéntes nyugdíjpénztárban egyéni befizetéssel is takarékoskodhatunk, így például a munkaadók által adott készpénz juttatás egyéni megtakarításként befizethető, mely után az évi 20 százalékos adójóváírást is igénybe vehetjük, ami éves szinten elérheti akár a 150.000 Ft-ot is. Az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztárba való belépéskor meghatározható, hogy mekkora a havi rendszerességgel félretenni kívánt összeg, illetve az adott élethelyzethez igazodva választ­ható ki a megfelelő megtakarítási stratégia. Sőt, a piacon egyedülálló módon 2017 őszétől a 23 éves, 110 ezer pénztártagot számláló és 136 milliárd forint feletti kezelt vagyonú Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztárnál a megtakarítók egyszerre akár 2 portfólióban is megoszt­hatják a megtakarításukat. Ráadásul a 2018. március 31-ig belépő és legalább havi 10.000 Ft megtakarítást vállalók garantált ajándéka egy aktivitásmérő, melyet az első két havi meg­takarítási összeg pénztárba érkezését követően kapnak meg.

Az egyéni megtakarítási lehetőségekről, valamint a munkáltatói tagdíjátvállalásról bővebb információ a www.aranykornyp.hu oldalon, illetve a 06 1 374 8400-ás telefon­számon érhető el; továbbá nyugdíjkalkulátor és online belépési lehetőség a https://online.aranykornyp.hu/online-belepes oldalon.

Jelen felhívásban szereplő információk tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek és a jelenleg hatályos 2018-as jogszabályok – különösen az adótörvények és az Öpt. – alapján készültek.
Jelen tájékoztatás nem teljes körű, további részletek és kondíciók, a Pénztár hozamai, a megtakarítás, valamint a promóció további részletei, feltételei a www.aranykornyp.hu, valamint a Pénztár ügyfélszolgálatain érhetőek el (06 1 374 8400).
Az Amundi Alapkezelő Zrt. a felelős öngondoskodás elkötelezett támogatójaként jelenik meg a jelen kampányban, részvétele nem minősül tájékoztatásnak, a kampányban megjelenő anyagok és információk elkészítésében nem vett részt, azokért nem felel.
01 2100x1400px
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.